Rodjendani-ideje.com

proslava rođendana, ideje i savjeti

Font Size

SCREEN

Profile

Layout

Menu Style

Cpanel

 

Ukrasi za dječji rođendan

ukrasi za djeciji rodjendanUčinite rođendan svog djeteta jedinstven i nezaboravan uz ove jednostavno za napraviti dječje ukrase koji će rođendan učiniti zabavnijim i veselijim, a vama će uštedjeti koju kunu u džepu.

Najbitnije je prvo porazgovarati sa svojim djetetom, kako bi ste utvrdili kakvu vrstu rođendanske zabave bi željelo, te na temelju toga, nabavite odgovarajuće materijale i potrepštine za zabavu.


Tema rođendanske zabave može biti bilo što, od neke jednostavne kao rođendan u jednoj boji ili nijansi boja, pa skroz do tematskih rođendana poput najdražeg crtića, divljeg zapada, ili čak svemira.

Kada ste odredili temu, dogovorite se s djetetom koga sve želi pozvati na svoju rođendansku zabavu, te zajedno napravite vlastoručne rođendanske pozivnice od kartona i šarenog kolaža kojima ćete već dati do znanja svima koja će tema zabave biti. One mogu biti u stilu klasičnih pozivnica s kuvertama, šarene s likovima iz najdražeg crtića vašeg djeteta ili možda čak neobičnih oblika.

Također, porazgovarajte o tome koje rođendanske aktivnosti i rođendanske igre bi dijete najradije željelo na zabavi, te to probajte uklopiti u temu zabave. Igre mogu biti jednostavne kao što su lovice, skrivača i crtanje ali mogu biti i kompleksnije kao što su tombola, karaoke, natjecanja i potrage za blagom s tragovima.

Preporučuju se i glazbene igre poput natjecanja u plesanju, glazbena stolica ili ples s balonima. Još jedna aktivnost koju bi djeca jako voljela je "Facepainting" tj. oslikavanje lica slikama, te uz to izrada ukrasa za glavu koji će se slagati uz oslikana lica. Što se tiče rođendanskih dekoracija i ukrasa, preporučuju se baloni, zalijepljeni na površine ili razbacani po površinama i u što više šarenih boja.

Također možete izraditi lančiće od šarenog kolaž papira i tematske ukrase koji će na koncima visjeti sa stropova i ostalih površina. Rođendanski šeširi, bili kupljeni ili vlastoručno napravljeni da tematski odgovaraju zabavi su isto veliki hit kod djece. Za djevojčice možete napraviti i jestivi nakit u obliku narukvica i ogrlica pomoću konca i bombona.

Oblijepite ili nacrtajte tematske slike na rođendanske čaše i tanjure, po mogućnosti da je svaki jedinstveni kako bi svako dijete moglo prepoznati svoj tanjur i čašu. Od rođendanskih ubrusa također možete izrezati šaljive i zabavne oblike, a na stolove i druge površine možete postavljati životinje izrađene od kolaža poput šarenih zmajeva.


Preporuka:

Let balonom - Čarobno iskustvo koje barem jednom u životu morate probati. E pa stigao je taj dan :)

Postani pilot - Sva istraživanja slažu se u jednome. Pilot je najcool zanimanje u svemiru. Postani pilot na jedan dan

Postani pastir - Zrmanja, pastiri, koze, prekrasna priroda, domaća klopa, sir, ma čista uživancija...

Poklonite ružu - Poklonite joj samo njenu jedinstvenu ružu, koju može posaditi i gledati kako raste...

Za mamu i bebu - Drage mame pravo je vrijeme da počnete trenirati i opet se vratite u formu.

Personalizirana bajka