Rodjendani-ideje.com

proslava rođendana, ideje i savjeti

Font Size

SCREEN

Profile

Layout

Menu Style

Cpanel

 

Ukrasi za proslavu rođendana

Ukrasi za proslavu rođendanaZbog posebnosti koju rođendan predstavlja, njegovo slavlje bi trebalo biti svečano. Ukrasi za proslavu rođendana igraju važnu ulogu na svakoj zabavi jer su one razlog efektnog izgleda, dojma. Pravilno odabrani ukrasi, dekoracije mogu proslavu učiniti još zabavnijom i življom. Kako bi bili sigurni da će proslava biti uspješna, ukrasite mjesto događanja tako da "oživi" i napravi prekrasnu atmosferu.


Rođendanski ukrasi variraju te mogu biti svakakvi s obzirom na odabranu rođendansku temu, tematski rođendani. Tema "Paint" kao što i samo ime govori, je ukrasna tema u svakom pogledu. Rođendani su jedanput godišnje i to je vrijeme kad se svi zabavljaju, tako da nemojte sve uzimati k srcu taj dan.

Odrasli jednako kao i klinci bi se dobro zabavili sa "Paint" temom. Pustite mašti na volju i kreirajte maskirne, crtane i cvijeće teme. Ako želite "Glow" temu koja će obasjati sve, pomoću svjetla i svjećica i svjetlećih zvjezdica i mjeseca  ukrasite prostor. Ova tema će Vam oduzeti dah, a klincima će se jako svidjeti. Također tu temu možete iskoristiti za slavlje Noć Vještica.

Vezice i baloni su neizbježna stvar svakog rođendana. Slobodno objesite balone po prostoriji, čak ih možete napuniti helijem kako bi sami lebdjeli po proslavi.


Preporuka:

Let balonom - Čarobno iskustvo koje barem jednom u životu morate probati. E pa stigao je taj dan :)

Postani pilot - Sva istraživanja slažu se u jednome. Pilot je najcool zanimanje u svemiru. Postani pilot na jedan dan

Postani pastir - Zrmanja, pastiri, koze, prekrasna priroda, domaća klopa, sir, ma čista uživancija...

Poklonite ružu - Poklonite joj samo njenu jedinstvenu ružu, koju može posaditi i gledati kako raste...

Za mamu i bebu - Drage mame pravo je vrijeme da počnete trenirati i opet se vratite u formu.

Personalizirana bajka