Rodjendani-ideje.com

proslava rođendana, ideje i savjeti

Font Size

SCREEN

Profile

Layout

Menu Style

Cpanel

 

Rođendanske pozivnice

rođendanske pozivniceBitan dio svakog rođendana su rođendanske pozivnice. U ovom članku možete saznati kako biti kreativan i domišljat kod izrade pozivnica i pozivanja djece na rođendansku zabavu.Prvo je potrebno razgovarati sa svojim djetetom, saznati koliko djece namjerava pozvati na svoju zabavu i koja će biti tema rođendana, te se po tim informacijama adekvatno pripremite. Pozivnice mogu biti jednostavne, jednobojne bez ikakvih ukrasa ili tematski oslikane ili napravljene.  Kod izrade imate nekoliko opcija na raspolaganju što se tiče rođendanskih pozivnica.

Najlakše ih je kupiti već gotove u dućanu, s već nacrtanim likovima iz crtića ili filmova. U njih je dovoljno samo napisati informacije poput imena slavljenika, ime i prezime gosta koji se poziva, te mjesto i vrijeme gdje će se rođendanska zabava održavati. Ova opcija također je i najskuplja.

Druga mogućnost vam je da sami izradite svoje rođendanske pozivnice u temi koju vaše dijete želi. One mogu biti oslikane njegovim/njezinim najdražim likovima, životinjama, vozilima ili čime god dijete želi. Također ih možete napraviti od kolaža, kartona i ostalih materijala u zanimljivim i zabavnim oblicima poput životinja ili trodimenzionalnih oblika.

Još jedna opcija, vam je snimiti video svog djeteta kako poziva svoje prijatelje na rođendan. Snimanje može biti napravljeno kamerom ili mobitelom, dovoljno je jedino da je audio i video slike prepoznatljiv i razumljiv. Nakon što je vaše dijete snimilo svoju video-verbalnu pozivnicu, možete ju pomoću računala staviti na internet te poslati svim gostima na njihove email adrese.
Stranice poput YouTube-a vam omogućuju da vaš video ne bude dostupan svima na internetu, nego samo onima kojima ste vi osobno poslali poveznicu (link) na vaš video, tako da nema straha da će se vaše osobne informacije širiti internetom bez vašeg dopuštenja. Jedina mana ove opcije je da vi i svi gosti koje namjeravate pozvati trebaju imati računalo, internetsku vezu i e-mail adresu.


Preporuka:

Let balonom - Čarobno iskustvo koje barem jednom u životu morate probati. E pa stigao je taj dan :)

Postani pilot - Sva istraživanja slažu se u jednome. Pilot je najcool zanimanje u svemiru. Postani pilot na jedan dan

Postani pastir - Zrmanja, pastiri, koze, prekrasna priroda, domaća klopa, sir, ma čista uživancija...

Poklonite ružu - Poklonite joj samo njenu jedinstvenu ružu, koju može posaditi i gledati kako raste...

Za mamu i bebu - Drage mame pravo je vrijeme da počnete trenirati i opet se vratite u formu.

Personalizirana bajka