Rodjendani-ideje.com

proslava rođendana, ideje i savjeti

Font Size

SCREEN

Profile

Layout

Menu Style

Cpanel

 

Rođendanska torta za djecu

Rođendanska torta za djecuTorte su dio svakog rođendana i rezanje prve šnite je simbol sreće i običaj je da slavljenik/slavljenica napravi prvi rez. Svjećice su isto tako bitan faktor i ukras svake torte , svi volimo slaviti rođendane ali djeca pogotovo. Klinci vole smiješne stvari te zato vole rezati tortu jer im je to velika zabava i radost.


Ima raznih torta za klince od oblika životinja, torta sa slikama (naljepnice za torte), u obliku autića i mnogo drugih stvari. Ako se približava dan Vašeg mališana tada uzmite stvar u svoje ruke i pripremite se, naručite torte iz specijaliziranih slastičarni ili je sami napravite. Svakako pitajte svog mališana kakav rođendan bi volio imati i kakvu tortu si želi.

Na internetu isto ima puno recepta za dječje torte kao: Torta "Pesek" ako Vaše dijete voli pse tada će ga ovakva torta iznimno veseliti, možete naručiti tortu u obliku peseka ili je sami napraviti kod kuće. Naravno uz pomoć interneta biti će Vam znatno lakše. Također možete ukrasiti "Pesek" tortu na razne načine kako bi pridobili pažnju klinaca.

Torta "Leptir" ovaj oblik torte stvarno privlači klince. Slobodno stavite male jestive leptiriće napravljene od marcipana i sl. na tortu. Pokušajte kombinirati boje koje leptir inače ima kako bi stvorili efekt stvarnog leptira. Torta "Barbie" ako imate curicu, sigurno je velika Barbie obožavateljica. Uvijek su se voljele igrati s njima i divile se njenom prekrasnom izgledu, tako da neće biti ne sretne ako im uzmete ovakvu tortu, vjerujte.

Možete koristiti svakakve okuse za ovu tortu...jagoda, ananas, vanilija, a Vaša curica će uživati u ovim bogatim okusima. Nemojte misliti da je ovo sve što možete napraviti od torti, ovo je samo mali dio. Naravno da ima puno više izbora ali evo kako bi dobili barem neku ideju naveli smo ovih par. Pitajte svog mališana što bi htio te se potrudite i ostvarite mu sve želje.

Imajte na umu kod ukrašavanje torte koje boje i motive ćete koristiti zavisi da li imate curicu ili dečka.


Preporuka:

Let balonom - Čarobno iskustvo koje barem jednom u životu morate probati. E pa stigao je taj dan :)

Postani pilot - Sva istraživanja slažu se u jednome. Pilot je najcool zanimanje u svemiru. Postani pilot na jedan dan

Postani pastir - Zrmanja, pastiri, koze, prekrasna priroda, domaća klopa, sir, ma čista uživancija...

Poklonite ružu - Poklonite joj samo njenu jedinstvenu ružu, koju može posaditi i gledati kako raste...

Za mamu i bebu - Drage mame pravo je vrijeme da počnete trenirati i opet se vratite u formu.

Personalizirana bajka