Rodjendani-ideje.com

proslava rođendana, ideje i savjeti

Font Size

SCREEN

Profile

Layout

Menu Style

Cpanel

 

Naljepnice (jestive) za torte

Jestive naljepnice za rođendanske torteDa, dobro ste čuli naljepnice za rođendanske torte. Pomoću njih možete napraviti torte od kojih Vam dah zastane. Vrlo su lagane za koristiti i još uz sve to su 100% jestive, a Kosher i FDA to potvrđuju. Tako je jednostavno napraviti poslasticu koja će Vama i Vašem mališanu izmamiti osmjeh na licu.


Za ovo Vam ne treba nikakvo iskustvo što se ukrašavanja torti tiče, dizajnirane jestive slike će napraviti sve umjesto Vas. Jednostavno stavite jestivu naljepnicu/sliku na željeno mjesto na torti i imate remek djelo za jednu minutu. Jestive naljepnice za torte nemaju nikakav čudan okus ili teksturu, u stvari su stisnuta glazura na jako tanki prateći list i snimljen je sa jestivim bojama.

Tokom nanošenja glazure i šlaga na kolač jestiva naljepnica se spaja s glazurom. Nakon što ste nanijeli naljepnicu, nemojte dirati tortu 15 minuta zbog toga što mogu ostati otisci Vaših prstiju. Nakon tih 15 minuta sve ostalo možete bezbrižno staviti na tortu jer je naljepnica posve opipljiva te se ne može oštetiti.

Jedna od najpopularnijih naljepnica je "Zebra print" vesela je i svečana i odgovara curama/djevojkama svih godina. No, pošto je riječ o djeci ima puno naljepnica koje možete kupiti preko interneta za nekih 10-tak dolara, osim što su dostupne u svim bojama ima i raznih likova od Disney-a, Mattel-a, Marvel-a i sl.

Ako želite svojoj curici napraviti tortu koja će imati prekrasnu princezu na sebi ili Barbie onda je ovo odlična ideja, jednako tako vrijedi i za dečke ako žele Spiderman-a, autiće i sl.


Preporuka:

Let balonom - Čarobno iskustvo koje barem jednom u životu morate probati. E pa stigao je taj dan :)

Postani pilot - Sva istraživanja slažu se u jednome. Pilot je najcool zanimanje u svemiru. Postani pilot na jedan dan

Postani pastir - Zrmanja, pastiri, koze, prekrasna priroda, domaća klopa, sir, ma čista uživancija...

Poklonite ružu - Poklonite joj samo njenu jedinstvenu ružu, koju može posaditi i gledati kako raste...

Za mamu i bebu - Drage mame pravo je vrijeme da počnete trenirati i opet se vratite u formu.

Personalizirana bajka