Rodjendani-ideje.com

proslava rođendana, ideje i savjeti

Font Size

SCREEN

Profile

Layout

Menu Style

Cpanel

 

Kreativni sendviči u obliku životinja

kreativni sendvičBudite kreativni i napravite jedinstvenu i nezaboravnu hranu i piće za rođendan svoga djeteta. Jela poput sendviča i rođendanske torte možete napraviti u zabavnim oblicima poput životinja, neobičnih oblika ili likova iz crtića. Za to možete koristiti već predodređene kalupe ili ih ručno izraditi uz malo mašte.Pretvorite svoje sendviče u vesele bubamare s edamer sirom ili strašne krokodile od krastavaca. Bitno je jedino naglasiti da većina djece ne voli jesti koricu od kruha, te kod izrade sendviča bi bilo najbolje da ju odrežete a sendviče radite samo od mekane sredine.

Kolače, muffine i torte možete ukrasiti šarenim jestivim bojama i glazurama, te im nacrtati šaljive oči ili likove iz filmova i crtića, a ako ste spretniji, možete ih ispeći već u neobičnim oblicima poput geometrijskih oblika, životinja ili vozila kao auti, avioni i lokomotive.

Djeci za piće na rođendanskim zabavama je najbolje ponuditi negazirane sokove po mogućnosti od svježeg voća, ali i gazirani sokovi su prihvatljivi u malim količinama. Čaše za piće je preporučljivo ukrasiti kolažem ili oslikati šaljivim i zabavnim likovima, te na njih staviti ukrase poput šaljivih slamki neobičnih oblika, kriške voća poput limuna, naranče i limete, te malih suncobrana i ostalih ukrasa.

Sokovi bi trebali biti šarenih i jarkih boja, sa što većim udjelom voća u sebi.


Preporuka:

Let balonom - Čarobno iskustvo koje barem jednom u životu morate probati. E pa stigao je taj dan :)

Postani pilot - Sva istraživanja slažu se u jednome. Pilot je najcool zanimanje u svemiru. Postani pilot na jedan dan

Postani pastir - Zrmanja, pastiri, koze, prekrasna priroda, domaća klopa, sir, ma čista uživancija...

Poklonite ružu - Poklonite joj samo njenu jedinstvenu ružu, koju može posaditi i gledati kako raste...

Za mamu i bebu - Drage mame pravo je vrijeme da počnete trenirati i opet se vratite u formu.

Personalizirana bajka