Rodjendani-ideje.com

proslava rođendana, ideje i savjeti

Font Size

SCREEN

Profile

Layout

Menu Style

Cpanel

 

Kako napisati čestitku za rođendan

Rođendanska čestitka - kako i što napisatiS obzirom da je današnji ritma života mnogo brži nego prije, često nam se zna dogoditi da zaboravimo poslati čestitku za rođendan. Jednostavno uz silne obaveze što imamo zaboravimo na neke stvari. Srećom da danas postoje mjesta na kojima se mogu kupiti čestitke sa porukama za rođendan sa zakašnjenjem. No, ako već uzimamo vrijeme kako bi kupili, potpisali ili poslali rođendansku čestitku tada bi bilo korektno s jedne strane da isto tako uzmemo malo vremena i napišemo osobno nešto u čestitku. Psiholozi i pisci su potvrdili kako riječi nekim ljudima puno znače. Dok nekima više znače mali "znaci" pažnje kao pokloni, provedeno vrijeme sa određenim osobama i sl. Ako imate u planu nekome poslati rođendansku čestitku imamo par savjeta koji Vam mogu biti jako korisni.


Prvo što trebate učiniti je izabrati čestitku koja paše osobnosti slavljenika. Neki vole humor, neki ne, dok neki više vole vjersko nastrojene čestitke. Morate saznati koja čestitka bi bila najprikladnija. Također nemojte zaboraviti odabrati prikladnu kuvertu. Uzmite fora kemijsku te potražite slobodno mjesto u čestitci i napišite malu posvetu.

S obzirom na to koliko mjesta ima, takve veličine će Vam i slova biti. Pazite da Vam ne ponestane mjesta za pisanje, također dajte sve od sebe te ako znate neki "fora" font upotrijebite ga prilikom pisanja. Naravno da prvo počinjete s pozdravom, slobodno upišite datum te imenujte osobu onako kako je inače zovete.

Vodite računa o tome kako pišete čestitku, ako je ona zabavna tada će te napisati nešto smiješno, ako je ozbiljna onda nešto pažljivo, a ako je vjerska tada nešto blagoslovno. Zavisno o tome koliko dobro poznajete osobu takva će i čestitka biti. Slobodno upišite u čestitku neke značajne anegdote iz prošlosti koje ste proživjeli skupa. Mogu biti vjenčanja, mature i sl.

Završavate sa pozitivnom misli kako bi dali osobi kojoj je namijenjena čestitka do znanja da Vam nešto znači u Vašem životu. Pametno odaberite riječi kako bi one dobile na težini te bile savršen alat za gradnju boljeg i dužeg prijateljstva.


Preporuka:

Let balonom - Čarobno iskustvo koje barem jednom u životu morate probati. E pa stigao je taj dan :)

Postani pilot - Sva istraživanja slažu se u jednome. Pilot je najcool zanimanje u svemiru. Postani pilot na jedan dan

Postani pastir - Zrmanja, pastiri, koze, prekrasna priroda, domaća klopa, sir, ma čista uživancija...

Poklonite ružu - Poklonite joj samo njenu jedinstvenu ružu, koju može posaditi i gledati kako raste...

Za mamu i bebu - Drage mame pravo je vrijeme da počnete trenirati i opet se vratite u formu.

Personalizirana bajka