Rodjendani-ideje.com

proslava rođendana, ideje i savjeti

Font Size

SCREEN

Profile

Layout

Menu Style

Cpanel

 

Uređenje prostora za proslavu rođendana

Uređenje prostora za proslavu rođendanaRođendan je vrijeme koje slavimo sa svojom obitelji i prijateljima. Kada želimo obilježiti godinu našeg voljenog slavljenika/slavljenice, tada su svečani ukrasi i dekoracije za rođendan pod "must have" listu. Ukrašavanje kuće/stana/prostora za proslavu ne mora biti stresno i skupo, zapravo može biti izuzetno zabavno kao i sama proslava rođendana.


Ako nemate ideje, ne brinite, mi imamo! Uz našu pomoć ukrašavanje prostora Vam neće biti nikakav teret. Vrijeme i trud koji ćete uložiti da sve to izgleda onako kako treba će imati jednaku vrijednost kao poklon koji ćete uručiti slavljeniku/slavljenici. Prvo i osnovno nikako ništa ne radite bez balona.

Niti jedna rođendanska proslava nije prava proslava bez balona u prostoriji. Za vrlo nisku cijenu možete kupiti razne balone, a ako ste malo više pri novcu slobodno uzmite i balone napunjene helijem. Specijalizirani dućani imaju puno izbora balona, od oblika pa sve do boja doslovno birate što Vam srce želi.

Jednom kada imate balone postavljajte ih po cijeloj kući, stupovi, prozori, gelenderi, police....ma na sve što vidite, ali nemojte pretjerivati da ne bi izgledalo kičasto. Ukrasite sa cvijećem ovo stvarno ovisi o spolu slavljenika kako bi mogli raspoznati tko slavi rođendan.

Ako ukrašavate za žensku osobu tada bez obzira na njene godine ne možete pogriješiti sa odabirom cvijeća kao ukras. Napravite neki broj buketića u cvjećarni te ih poslažite doma na određena mjesta za to. Stol na kojem večerate, stol gdje su odloženi pokloni, police, komode sve su to mjesta gdje bukete možete staviti.

Ako se proslava nije održavala u kući slavljenice tada nakon završetka slobodno joj dajte da bukete ponese sa sobom doma. Slobodno se poigrajte tilom, vrlo je kreativna pomisao i pomalo skup materijal ali za rođendanske proslave odličan. Zavežite ga oko balona koje ste napuhali i postavljali po kući, postavite ga okolo prozora i pospite sa malo šljokica kako bi dobio efektniji izgled ili zavežite u velike mašne oko stolica. No nikako ne zaboravite na  fotografiranje rođendana kako bi trenucii ostali uhvaćeni u vječnost


Preporuka:

Let balonom - Čarobno iskustvo koje barem jednom u životu morate probati. E pa stigao je taj dan :)

Postani pilot - Sva istraživanja slažu se u jednome. Pilot je najcool zanimanje u svemiru. Postani pilot na jedan dan

Postani pastir - Zrmanja, pastiri, koze, prekrasna priroda, domaća klopa, sir, ma čista uživancija...

Poklonite ružu - Poklonite joj samo njenu jedinstvenu ružu, koju može posaditi i gledati kako raste...

Za mamu i bebu - Drage mame pravo je vrijeme da počnete trenirati i opet se vratite u formu.

Personalizirana bajka