Rodjendani-ideje.com

proslava rođendana, ideje i savjeti

Font Size

SCREEN

Profile

Layout

Menu Style

Cpanel

 

Dekoracije za proslavu rođendana

Dekoracije za proslavu rođendanaDa li postoji sretniji dan od rođendana Vašeg mališana? Potrebno je voditi računa o odabiru prostora dekoracija, uređenje prostora za proslavu, rođendanske igre i sadržaja, aktivnosti na rođendanu te liste djece koja će doći. Vrlo bitan faktor svake zabave je kako i što će biti posluženo. Pomoću dekoracije prostora možemo našim najmlađima unijeti malo šarenila u njihov svijet.


Najvažnija stvar je da bude sve što djeca žele od slatkiša, omiljenih likova koje žele postaviti kao temu, igrice koje vole i sl. Potrudite se ispuniti njihove želje, skupa izradite rođendanske pozivnice koje ćete poslati njihovim prijateljima. Ako nema fine torte, zabava nije potpuna. Izaberite ili napravite prekrasnu tortu kojom će Vaš mališan biti zadovoljan, jednako kao i njegovi gosti.

Da bi sebi olakšali najbolje je pitati dijete koju rođendansku temu želi te se prema tome ravnati.  Središnje mjesto gdje se sve odvija je stol gdje djeca sjede. Naravno da trebate voditi računa o tome koliko će stol biti visok, raspored sjedenja i sl., jer takve stvari trebaju njima biti prilagodljive.

Na stol postavite puno plastičnih čaša, pribor za jelo, salvete, zbog činjenice da mališani ne mogu puno pojesti najbolja solucija Vam je posluživanje male slatke i slane delicije, koje mogu jesti rukama. Prije nego gosti dođu na stolić postavite pizzu, sitne sendviče, mini slastice, slane grickalice. Najbolja kombinacija uz sve ovo su Vam prirodni sokovi, svježe voće ili mliječni napici.

Sva djeca vole slatkiše, no nije to razloga da im ne spremite nešto zdravo za prigricnuti, kao malene mix salatice. Neka hrana lijepo izgleda, ako je moguće uz sve silne slatkiše ubacite nešto malo zdravije. Najbitnije od svega je da provjerite kod roditelja malenih gosti da li ima djece koja su alergična na neke namirnice, kako bi spriječili eventualne nezgode te izbjegli neugodnosti.


Preporuka:

Let balonom - Čarobno iskustvo koje barem jednom u životu morate probati. E pa stigao je taj dan :)

Postani pilot - Sva istraživanja slažu se u jednome. Pilot je najcool zanimanje u svemiru. Postani pilot na jedan dan

Postani pastir - Zrmanja, pastiri, koze, prekrasna priroda, domaća klopa, sir, ma čista uživancija...

Poklonite ružu - Poklonite joj samo njenu jedinstvenu ružu, koju može posaditi i gledati kako raste...

Za mamu i bebu - Drage mame pravo je vrijeme da počnete trenirati i opet se vratite u formu.

Personalizirana bajka