Rodjendani-ideje.com

proslava rođendana, ideje i savjeti

Font Size

SCREEN

Profile

Layout

Menu Style

Cpanel

 

Catering za rođendanske zabave

catering za rođendaneHrana i piće, nezaobilazan dio svake rođendanske zabave. Ali ponekad, jednostavno ne možete sve stići organizirati na vrijeme. Potrošite previše vremena na planiranje i organiziranje rođendanske zabave, te zbog toga ne stignete ili zaboravite na hranu i piće. U takvim slučajevima, rješenje za vas je catering za rođendanske zabave.


Catering je dostava već pripremljenih i gotovih jela na vaša vrata. Profesionalci će za vas posebno pripremiti i na kućna vrata vam dostaviti, jela, pića, slastice, pa čak i ukrase za rođendansku proslavu. Možete naručiti nekoliko različitih menija za dostavu, ili možete sami složiti svoj meni, s predjelima, glavnim jelom, grickalicama, desertima, tortom i pićima po vašem izboru.

Catering usluge nude vam veliku slobodu pri planiranju rođendanske zabave. Moći ćete se više posvetiti planiranju rođendanske zabave i uživanju dok će zabava trajati. Također je moguće unajmiti konobare koji će uz dostavu hrane, brinuti o serviranju hrane i pića vašim gostima. Biti ćete više opušteni i sretniji, te ćete imati više vremena za druženje s prijateljima i gostima na proslavi, bez ikakve brige o tome, ima li dovoljno grickalica na stolu ili je li potrebno donijeti još pića iz kuhinje.

Potrebno je jedino voditi računa o tome da li netko od gostiju ne želi ili ne smije jesti neku vrstu hrane, te u skladu s time unaprijed planirati. Možda je netko vegetarijanac i ne želi jesti meso, možda neki od gostiju ne smiju jesti pre slatku ili pre slanu hranu. O svemu tome se morate unaprijed dogovoriti s catering dostavljačima kako bi svi gosti bili sretni i zadovoljni na vašoj zabavi.

Nećete se više morati brinuti oko mukotrpne pripreme hrane, pića i torte. Prepustite taj posao catering dostavljačima dok se vi bavite s drugim pripremama za rođendansku zabavu i uživate u njoj sa svojom obitelji i prijateljima.


Preporuka:

Let balonom - Čarobno iskustvo koje barem jednom u životu morate probati. E pa stigao je taj dan :)

Postani pilot - Sva istraživanja slažu se u jednome. Pilot je najcool zanimanje u svemiru. Postani pilot na jedan dan

Postani pastir - Zrmanja, pastiri, koze, prekrasna priroda, domaća klopa, sir, ma čista uživancija...

Poklonite ružu - Poklonite joj samo njenu jedinstvenu ružu, koju može posaditi i gledati kako raste...

Za mamu i bebu - Drage mame pravo je vrijeme da počnete trenirati i opet se vratite u formu.

Personalizirana bajka