Rodjendani-ideje.com

proslava rođendana, ideje i savjeti

Font Size

SCREEN

Profile

Layout

Menu Style

Cpanel

 

Aktivnosti i ideje za dječji rođendan - kako i koje načine zabave

Igre i aktivnosti za proslavu dječjeg rođendana Uz malo planiranja, zabave mogu biti predivne i novčano isplative. Uzmite u obzir godine koje klinci imaju takvu ćete i zabavu prirediti. Kada dijete od dvije godine jedva razumije što se događa oko njega, malo stariji klinici imaju već dobre ideje o tome što bi se moglo događati.


Od pet godina pa nadalje klinci obožavaju zabave. Odlučite se za broj djece koje želite ugostiti i pazite da budu iste dobi kao i slavljenik. Za dvogodišnjaka dva do tri prijatelja je i više nego dovoljno, mlađi klinci su puno sretniji sa finom tortom i svijećama za tortu i par dobrih prijatelja.

Neka proporcije torte budu prilagođena djetetu. Klinci žele sve što drugi imaju pa vodite računa da stvari na zabavi budu slične kako ne bi bilo nezadovoljnih. Ako ima svega par klinaca na zabavi onda je najjednostavnije da poklone slavljenik otvori nakon odlaska gostiju.

Ova tehnika uveliko pomaže u tome da ne dođe do ljubomore ili svađe oko klinaca jer je slavljenik dobio nešto što gost nema. Pokušajte smanjiti događanje na jednu ili dvije zanimacije koje će klinci raditi. Neka imaju "dress-up time", postavite sve stare stvari vani koje nisu toliko više bitne te dajte klincima neka se presvlače.

Neka imaju modnu reviju ili događanje na crvenom tepihu. Ako imate stariju djecu neka oni pomognu oko nadgledavanja i zabavljanja klinaca. Mnogo korisnih stvari mogu naučiti iz toga što će im kasnije dobro doći, naravno ovo je moguće uz prisutnost jednog roditelja. Nemojte se osjećati kao da bi trebalo biti drugačije od ostalih zabava.

Djeca vole stvari koja su im poznata kao: crtići, pizza, čips i sl. Najjednostavnija zabava prolazi bez problema i ostaje jako dugo u dobrom sjećanju.

Ukoliko ih želite zabaviti svakako organizirajte igranje nekih igara u koje će biti uključeni svi sudionici rođendana, pa ček i roditelji. Igre prilagođene dobi, zabavne igre. Ples, karaoke, čovječe ne ljuti se, lovice ili neku igru koju ćete izmisliti.


Preporuka:

Let balonom - Čarobno iskustvo koje barem jednom u životu morate probati. E pa stigao je taj dan :)

Postani pilot - Sva istraživanja slažu se u jednome. Pilot je najcool zanimanje u svemiru. Postani pilot na jedan dan

Postani pastir - Zrmanja, pastiri, koze, prekrasna priroda, domaća klopa, sir, ma čista uživancija...

Poklonite ružu - Poklonite joj samo njenu jedinstvenu ružu, koju može posaditi i gledati kako raste...

Za mamu i bebu - Drage mame pravo je vrijeme da počnete trenirati i opet se vratite u formu.

Personalizirana bajka