Rodjendani-ideje.com

proslava rođendana, ideje i savjeti

Font Size

SCREEN

Profile

Layout

Menu Style

Cpanel

 

Tičino masa - kako napraviti tićino masu recept

Ticino masa

Svi su uvijek impresionirani rođendanskim tortama ukrašenim uz pomoć Tičino mase. Tičino masa odlična je jer granica kreacije jest samo mašta. Kada napravite dobru Tičino masu, kreće svijet zabave :) No hajdemo prvo naučiti kako napraviti odličnu Tičino masu.

Tičino masu bojamo s bilo kojim jestivim bojama, no pokazalo se da su najbolje one u gelu. No potrebno je dovoljno miješati dok ne dobijete željenu nijansu boje koju želite. Kada jednom napravite Tičino masu, uživat ćete u rađenju figurica i ukrasa za torte.

Read more: Tičino masa - kako napraviti tićino masu recept

Catering za rođendanske zabave

catering za rođendaneHrana i piće, nezaobilazan dio svake rođendanske zabave. Ali ponekad, jednostavno ne možete sve stići organizirati na vrijeme. Potrošite previše vremena na planiranje i organiziranje rođendanske zabave, te zbog toga ne stignete ili zaboravite na hranu i piće. U takvim slučajevima, rješenje za vas je catering za rođendanske zabave.

Read more: Catering za rođendanske zabave

Rođendanske pozivnice

rođendanske pozivniceBitan dio svakog rođendana su rođendanske pozivnice. U ovom članku možete saznati kako biti kreativan i domišljat kod izrade pozivnica i pozivanja djece na rođendansku zabavu.

Read more: Rođendanske pozivnice

Kreativni sendviči u obliku životinja

kreativni sendvičBudite kreativni i napravite jedinstvenu i nezaboravnu hranu i piće za rođendan svoga djeteta. Jela poput sendviča i rođendanske torte možete napraviti u zabavnim oblicima poput životinja, neobičnih oblika ili likova iz crtića. Za to možete koristiti već predodređene kalupe ili ih ručno izraditi uz malo mašte.

Read more: Kreativni sendviči u obliku životinja

Ukrasi za dječji rođendan

ukrasi za djeciji rodjendanUčinite rođendan svog djeteta jedinstven i nezaboravan uz ove jednostavno za napraviti dječje ukrase koji će rođendan učiniti zabavnijim i veselijim, a vama će uštedjeti koju kunu u džepu.

Najbitnije je prvo porazgovarati sa svojim djetetom, kako bi ste utvrdili kakvu vrstu rođendanske zabave bi željelo, te na temelju toga, nabavite odgovarajuće materijale i potrepštine za zabavu.

Read more: Ukrasi za dječji rođendan

Preporuka:

Let balonom - Čarobno iskustvo koje barem jednom u životu morate probati. E pa stigao je taj dan :)

Postani pilot - Sva istraživanja slažu se u jednome. Pilot je najcool zanimanje u svemiru. Postani pilot na jedan dan

Postani pastir - Zrmanja, pastiri, koze, prekrasna priroda, domaća klopa, sir, ma čista uživancija...

Poklonite ružu - Poklonite joj samo njenu jedinstvenu ružu, koju može posaditi i gledati kako raste...

Za mamu i bebu - Drage mame pravo je vrijeme da počnete trenirati i opet se vratite u formu.

Personalizirana bajka