Rodjendani-ideje.com

proslava rođendana, ideje i savjeti

Font Size

SCREEN

Profile

Layout

Menu Style

Cpanel

 

Spiderman tematska proslava rođendana

Spiderman rođendan

Vaš klinac ima svog omiljenog heroja? Mislimo na Spidermana? Proslava dječjeg rođendana s temom Spiderman odlična je ideja, a organizaciju i ukrašavanje prostora, dekoracije, igre za rođendan i torta za rođendan.

Pripremili smo za vas kratke upute, od kojih se možda u vam rodi neka ideja ili jednostavno poslušajte savjete i napravite najbolju Spiderman proslavu rođendana.
Predlažemo da s priprema i nabavkom dekoracija, tanjura, čaša, salveta, svjećica, pozivnica počnete prije same proslave.

Danas zaista svašta možete nabaviti bez ikakvih problema naručiti online dekoracije, samo naravno uračunajte vrijeme dostave.

Pozivnice za Spiderman rođendan

Vjerujemo da imate računalo s kojim se znate služiti. U nekom od besplatnih programa napravite pozivnicu, naravno s bojama Spiderman (crvena, plava, crna) te sa Spiderman likom te slikom svog mališana. Tekst naravno osmislite prema djetetovoj dobi te imenu slavljenika i gosta kojeg pozivate na Spiderman proslavu. Pozivnice podijelite barem 2 tjedna unaprijed kako bi se uzvanici imali vremena isplanirati.

Pribor za jelo Spiderman

Danas i u većim trgovačkim lancima vrlo lako možete pronaći salvete, čaše i tanjure s likom Spidermana po zaista prihvatljivim cijenama. No tražite li ipak nešto drugačije uvijek ostaje internet shopping.

Spiderman mreža

Dekoracija prostora za proslavu Spiderman rođendana

Jedna od ideja je kupiti mnogo malih paučića, bilo da se radi o malim plastičnim igračkama ili naljepnicama i polijepiti ih po zidu prostorije u koje+oj se proslava odvija.

Balon za proslavu Spiderman rođendana

Nabavite balone u Spiderman bojama - crvena, plava, crna i bijela. Napušite mnogo balona ovih boja te ih selektirajte po jedan od svake boje i zavežite na jednu vrpcu, te ih objesite na stop prostorije, što više balona bolji efekt. Stol na kojem će biti poslužena hrana i piće, najbolje je prekriti bijelom bojom kako bi se ostale boje dekoracije dolazile do izražaja. Ukoliko ne možete pronaći pribor na jelo sa Spiderman likom nabavite plastične zlice, vilice u Spiderman bojama pa kombinirajte.

Spiderman torta za rođendan

Dakle već smo naučili da se uz pomoć Tičino mase mogu napraviti čuda. Ako niste vični baratanju tičino masom i njenom izradom, predlažemo da kupite gotove Tičino mase u večim trgovačkim lancima, nešto su skuplji no kad sami izrađujte masu. Sve ovisi o vašoj volji, ako sami pečete rođendansku tortu naravno napravite omiljenu tortu svom slavljeniku a ukrasite ju Spiderman elementima, ovisno koliko ste kreativni. Paukove mreže možete također nabaviti online i rastegnuti ih po zidovima.

Maske Spiderman za sve uzvanike

Svom slavljeniku naravno osigurajte najbolju Spiderman masku (možda imate od maškara pa ne morate kupovati) a za uzvanike nabavite papirnate maske za lice kako bi svi uzvanici bili u duhu Spidermana.

Iznenađenje Spiderman gost

Djecu će naravno uz cijeli set Spiderman dekoracija najviše razveseliti ako odrasla osoba(po mogućnosti muška ) dođe na proslavu u Spiderman odijelu. Ako nemate nikog tko bi bio spreman uveseljavati djecu u Spiderman odijelu iznajmite animatore.


Preporuka:

Let balonom - Čarobno iskustvo koje barem jednom u životu morate probati. E pa stigao je taj dan :)

Postani pilot - Sva istraživanja slažu se u jednome. Pilot je najcool zanimanje u svemiru. Postani pilot na jedan dan

Postani pastir - Zrmanja, pastiri, koze, prekrasna priroda, domaća klopa, sir, ma čista uživancija...

Poklonite ružu - Poklonite joj samo njenu jedinstvenu ružu, koju može posaditi i gledati kako raste...

Za mamu i bebu - Drage mame pravo je vrijeme da počnete trenirati i opet se vratite u formu.

Personalizirana bajka