Rodjendani-ideje.com

proslava rođendana, ideje i savjeti

Font Size

SCREEN

Profile

Layout

Menu Style

Cpanel

 

Proslava rođendana u stilu 60-tih godina prošlog stoljeća

Proslava rođendana u stilu 1960 godina U 60-tim godinama nije bilo ničega osim ljubavi i mira, ako spremate rođendansku proslavu gdje će biti tema 60-tih tada morate uzeti u obzir kako pristupiti takvoj proslavi. Sa toliko opcija dobiti ćete proslavu koja će nadahnuti goste te ih podsjetiti kako je samo lijepo bilo u 60-tima. Možete jako lijepo ukrasiti prostor u kojem namjeravate slaviti rođendan, u stilu 60-tih.


Uređenje u stilu 60-tih nije skupo tako da ne bi trebalo biti problema organizirati proslavu.  U prostoriju svakako morate unijeti/staviti neke simbole mira jer je to jedna od stvari koja je obilježila te godine. Niti jedna osoba se neće "ne" složiti oko rođendanske proslave temom 60-tih.

Nabavite šarene žarulje te ih postavljajte po cijeloj prostoriji, nikako ne zaboravite da su u to vrijeme bili vrlo popularni Vespa skuteri, pop kultura i sl. Postavljajte puno balona također, raznoliko cvijeće (koje isto simbolizira to vrijeme). Kako bi vaša proslava bila još bolja napravite "dress code", neka svatko od gostiju, uključujući i Vas dođe odjeven u stilu tih godina.

Odabir muzike je vrlo jednostavan, ako niste sigurni što biste puštali evo nekih primjera. Rane 60-te kada su vladali Beatles-i, Sonny i Cher, Elvis Presley pa sve do kasnih 60-tih Janis Joplin, Jim Morrison, Dianna Rigg, Jimi Hendrix, sa ovim izvođačima nećete pogriješiti. Što se odijevanja tiče tada su jako popularne bile mini-suknje, Go-go čizme, velike okrugle sunčane naočale pa se probajte uskladiti sa tim stvarima.

Tokom 60-tih plesanje je bio obavezan način zabave, pomaknite garnituru do zidova kako bi napravili što više mjesta za plesni podij. Popularni plesovi su: The Pony, Ska, The Twist... Facepainting je bio hit 60-tih, potražite pribor, boje za kožu koje se mogu lagano isprati, i koje ne sadrže toksine u sebi.

Mc-donald's je događaj koji je isti obilježio 60-te. Slobodno poslužite vegetarijanski čili, tortu od mrkve i slične stvari, na internetu potražite recepte ako ih nemate. Priredite zabavu 60-tih koja će ostati svima u lijepom sjećanju, te dajte priliku sebi i gostima da se vratite u te predivne godine


Preporuka:

Let balonom - Čarobno iskustvo koje barem jednom u životu morate probati. E pa stigao je taj dan :)

Postani pilot - Sva istraživanja slažu se u jednome. Pilot je najcool zanimanje u svemiru. Postani pilot na jedan dan

Postani pastir - Zrmanja, pastiri, koze, prekrasna priroda, domaća klopa, sir, ma čista uživancija...

Poklonite ružu - Poklonite joj samo njenu jedinstvenu ružu, koju može posaditi i gledati kako raste...

Za mamu i bebu - Drage mame pravo je vrijeme da počnete trenirati i opet se vratite u formu.

Personalizirana bajka