Rodjendani-ideje.com

proslava rođendana, ideje i savjeti

Font Size

SCREEN

Profile

Layout

Menu Style

Cpanel

 

Princeze tematska proslava rođendana

Princeze tematska proslava rođendana za curiceSvaka curica zaslužuje kraljevsku proslavu rođendana. A Vi joj to možete priuštiti uz dekoraciju, aktivnosti, igre i pozivnice koje možete napraviti za goste. Ako nemate ideje kako početi možda Vam ovo pomogne. Kod pozivnica je bitno da već preko njih prikažete ciljanu atmosferu. Pozivnice mogu biti oblikovane u obliku dvorca, krune ili prekrasne princezine haljine.


Nemojte zaboraviti staviti datum , lokaciju i informaciju da li će jelo biti posluženo (hrana za dječji rođendan). Ohrabrite i podržite goste da se odjenu u svoje princeza outfit-e.  Pozivnicu ukrasite šljokičastim ljepilom kako bi bila još posebnija.

Pobrinite se da goste dočeka šljokičasta zastava pred vratima. Postavite na svaku stolicu mekani jastučić ili zavežite mašnice oko svake stolice. Na ulasku u sobu postavite balone sa helijem i pastele s kojima curice mogu crtati. Umjesto rođendanskih kapica, napravite jednostavne papirnate krune s kojima gosti moraju prisustvovati proslavi.

Vrlo je bitno da u sobi punoj stvari koje su vezane za princeze, haljine i šljokičasti nakit budete minimalni, u smislu da ne pretrpavate stvari ideje za ukrašavanje prostorije za proslavu rođendana. Napravite mali jelovnik kako bi princezama bilo lakše pri odabiru. Napravite male sendviče, poslažite keksiće na tanjur, oblikujete ih u zvjezdice, dijamante i sl.

Poslužite krekere i male voćne kupove, sokove i sl. Igre i aktivnosti mogu biti razne poput, uređivanja krune, neka si curice nalijepe na krune cirkone, šljokice, neka ih ofarbaju u zlatne boje te ih na kraju spoje i stave na glavu. Poljubi žapca: Nacrtajte veliku žabu preko kartona te ju stavite na zid.

Izrežite velike crvene usne i napišite imena djevojčica na njih. Stavite povoj svakoj curici oko očiju i neka uspije "poljubiti" žapca tako da pokuša staviti kartonska usta na žapca. Odijevanje princeza: Izvucite svu svoju staru odjeću uključujući raznih mašnica, nakita, šalova, kapa, torbica, štikla i sl.

Fotografirajte svaku princezu u njenoj odjevnoj kombinaciji te nakon rođendanske proslave pošaljite joj sliku sa karticom zahvalnosti. Kada proslavu privedete kraju, svakoj princezi kao mali znak zahvale (na dolasku) poklonite fora narukvice, šljokičasta sjajila za usne, nakit napravljen od slatkiša i sl.


Preporuka:

Let balonom - Čarobno iskustvo koje barem jednom u životu morate probati. E pa stigao je taj dan :)

Postani pilot - Sva istraživanja slažu se u jednome. Pilot je najcool zanimanje u svemiru. Postani pilot na jedan dan

Postani pastir - Zrmanja, pastiri, koze, prekrasna priroda, domaća klopa, sir, ma čista uživancija...

Poklonite ružu - Poklonite joj samo njenu jedinstvenu ružu, koju može posaditi i gledati kako raste...

Za mamu i bebu - Drage mame pravo je vrijeme da počnete trenirati i opet se vratite u formu.

Personalizirana bajka