Rodjendani-ideje.com

proslava rođendana, ideje i savjeti

Font Size

SCREEN

Profile

Layout

Menu Style

Cpanel

 

Paintball temaska proslava dječjeg rođendana

Paintball proslava dječjeg rođendanaAko nemate ideja kako će Vaše dijete proslaviti rođendan, što ga ne odvedete na Paintball? Za početak napravite popis gostiju koji će doći, neka se svi skupe doma te se za početak mogu malo tamo zabavljati i opuštati. Poslužite im grickalice, slatkiše i dobro ih nahranite, nakon toga ih odvedite na mjesto koje ste rezervirali gdje će se ispucati u fantastičnom Paintball-u.


Tamo dobiju sve što im treba, maskirne kombinezone, ratnički izgled, velike i "opasne" puške, ali sve to pod budnim okom instruktora! Ovakve aktivnosti se održavaju na otvorenom, mali dio šuma i sl, što je odlično za djecu. Neka udahnu malo svježeg zraka, neka se istrče, dobra zabava je zagarantirana.

Paintball obično traje po dva sata i vrlo su zabavni klincima, a i odraslima. Paintballa proslave su idealne za klince od 10 godina starosti pa na dalje, igru vole i dečki i cure. Slobodno možete ponijeti od doma grickalice i sokove jer će klincima to trebati nakon što se iskaču i dobro umore. Nakon Paintball-a neka dođu doma i poslužite im rođendansku tortu kako bi rođendanska proslava bila još bolja.

Paintball poklonNa Vama je da rezervirate termin i dogovorite koliko djece misli prisustvovati Paintball proslavi. Cijene se obično kreću od 100 kn po igraču, a u tu cijenu je uključeno sve: najam zaštitne paintball oprema, foto album rođendanske proslave i sl.

Na kraju svaka grupa obično dobije 1 CD s slikama i 1 DVD sa videom.

Poanta igre je ta da se sudionici natječu u timu sa ciljem izbacivanja jednog ili više protivnika, ispaljivajuči kuglice (iz oružja) koje sadrže boju iz paintball markera.

Sama igra se bazira na adrenalinu i zabavi među igračima te za dobru igru je ključna inteligencija i timski rad.


Preporuka:

Let balonom - Čarobno iskustvo koje barem jednom u životu morate probati. E pa stigao je taj dan :)

Postani pilot - Sva istraživanja slažu se u jednome. Pilot je najcool zanimanje u svemiru. Postani pilot na jedan dan

Postani pastir - Zrmanja, pastiri, koze, prekrasna priroda, domaća klopa, sir, ma čista uživancija...

Poklonite ružu - Poklonite joj samo njenu jedinstvenu ružu, koju može posaditi i gledati kako raste...

Za mamu i bebu - Drage mame pravo je vrijeme da počnete trenirati i opet se vratite u formu.

Personalizirana bajka