Rodjendani-ideje.com

proslava rođendana, ideje i savjeti

Font Size

SCREEN

Profile

Layout

Menu Style

Cpanel

 

Nogomet tematska proslava rođendana za dečke

Nogomet tematska proslava rođendana za dečkeNemate ideju što pripremiti vašem sinu za rođendan? Koju temu (tematski rođendani)odabrati i sl.? Nemate brige, dečki sigurno vole nogomet, onda napravite rođendansku temu vezano za nogomet. Nema ništa lakšeg, ako imate dvorište veći dio problema ste već riješili. Pozivnice za rođendan možete napraviti u obliku lopte, rođendansku tortu isto tako, kao dekoraciju stavite dva gola na dvorište, i zabava može početi.


Podrazumijeva se da za ovakvu vrstu zabave klinci moraju biti puni energije, kako bi mogli trčati okolo i napucavati loptu. Neka se podijele u momčadi, vi možete biti sudac, napravite turnir i sl. Što se hrane za dječji rođendane tiče, najjednostavnije Vam je naručiti brzu hranu koja se tako ionako uz utakmice prakticira.

Ako niste vični oblikovanju torte specite njegovu omiljenu i ukrasite ju naljenicama za torte sa slikom nogometne lopte.Poredajte dečke i neka napucavaju loptu kroz gumu koja je obješena na drvetu. To će im biti izazov, jer lopta mora proći kroz gumu, ne pored.
Dečki i nogomet su uvijek išli zajedno.

Samo trebate dobro osmisliti temu te je prilagoditi za uzrast Vašeg mališana i to je to. Nabavite male kacige, sličice, kartice ma sve što ima veze s nogometom, to sve će biti i više nego dovoljno. Klincima će biti super, zabavno, a i umorit će se jako od trčanja cijelo popodne tako da nećete imati problema sa odlaskom u krevet.


Preporuka:

Let balonom - Čarobno iskustvo koje barem jednom u životu morate probati. E pa stigao je taj dan :)

Postani pilot - Sva istraživanja slažu se u jednome. Pilot je najcool zanimanje u svemiru. Postani pilot na jedan dan

Postani pastir - Zrmanja, pastiri, koze, prekrasna priroda, domaća klopa, sir, ma čista uživancija...

Poklonite ružu - Poklonite joj samo njenu jedinstvenu ružu, koju može posaditi i gledati kako raste...

Za mamu i bebu - Drage mame pravo je vrijeme da počnete trenirati i opet se vratite u formu.

Personalizirana bajka