Rodjendani-ideje.com

proslava rođendana, ideje i savjeti

Font Size

SCREEN

Profile

Layout

Menu Style

Cpanel

 

Kostimirani dječji rođendan

kostimirani dječji rođendanUčinite rođendansku zabavu svog djeteta zabavnom i nezaboravnom. Cilj ove zabave je jednostavan, svatko mora doći maskiran. Kostimi mogu biti tematski, dakle, slavljenik određuje temu rođendana kao na primjer neki film ili svatko može doći zamaskiran u što god žele.Kod izrade rođendanskih pozivnica, najbolje ih je vlastoručno napraviti s djetetom od kolaža i papira. Time možete drugima dati do znanja već unaprijed o kakvoj vrsti rođendanske zabave se radi.

Kostimi mogu biti jednostavni, od samo oslikanih lica pa skroz do kompletnih kostima od glave do pete. U slučaju da neko dijete dođe bez kostima, možete pripremiti neke ekstra kostime za njih. Također možete na početku rođendana organizirati kolektivno izrađivanje kostima od papira, kartona, kolaža i ljepila za sve goste ili samo one bez kostima.

Jednostavne maske za lice je moguće izraditi pomoću balona, ljepila i novinskog papira. Balon premažete ljepilom te ga cijelog obložite novinskim papirom, te ga ostavite da se suši. nakon što se osušio, odrasla osoba pomoću noža ili škara lako može prepoloviti balon na dvije polovice. Te polovice se tada oslikavaju s vanjske strane, te se buše rupe za oči, nos i sa strana rupe za uzice ili gumicu kojom će maska biti pričvršćena za lice.

Nakon izrade maski ili oslikavanja lica, djeca na televizoru ili pomoću projektora na zidu ili platnu, gledaju filmove ili crtane filmove obučeni u likove iz svojih najdražih pustolovina. Za to vrijeme, odrasli im pripreme velike količine kokica i negaziranih sokova.

Kada su filmovi završili, djeca mogu odglumiti scene iz filmova ili crtića, kako su se događale ili izmišljati nove preokrete u radnji i krajeve. Na kraju, možete organizirati natjecanje kako bi se odredilo tko je došao u najboljem kostimu i tko je najbolje napravio masku ili oslikao lice. Za tu prigodu pripremite nagrade, ali za sve koji su sudjelovali, kako se neka djeca ne bi osjećala žalosno jer nisu pobijedili u natjecanju.


Preporuka:

Let balonom - Čarobno iskustvo koje barem jednom u životu morate probati. E pa stigao je taj dan :)

Postani pilot - Sva istraživanja slažu se u jednome. Pilot je najcool zanimanje u svemiru. Postani pilot na jedan dan

Postani pastir - Zrmanja, pastiri, koze, prekrasna priroda, domaća klopa, sir, ma čista uživancija...

Poklonite ružu - Poklonite joj samo njenu jedinstvenu ružu, koju može posaditi i gledati kako raste...

Za mamu i bebu - Drage mame pravo je vrijeme da počnete trenirati i opet se vratite u formu.

Personalizirana bajka