Rodjendani-ideje.com

proslava rođendana, ideje i savjeti

Font Size

SCREEN

Profile

Layout

Menu Style

Cpanel

 

Koktel party proslava rođendana

Koktel party proslava rođendanaOrganizacija koktel zabava je bio pravi hit 60-tih, a ujedno društveno događanje. Muškarci su nosili jakne i kravate dok su žene nosile "male" koktel haljinice. Vremena se mijenjaju jednako kao i stvari, no još jednom koktel zabave su zaživjele i vrlo su moderne. Trebate napraviti popis gostiju koji će doći, neka bude najviše do 12 ljudi.


Kako ćete s vremenom biti iskusniji u priređivanju ovakve zabave broj pozvanika slobodno možete povećati prema svojim mogućnostima. Neće Vam biti potrebne stolice jer je ideja ove zabave da se ljudi kreću kroz prostoriju i čavrljaju. Koktel zabava može biti namijenjena za formalne stvari kao kolege s posla, a može biti i neformalna u smisli za prijatelje i Vaše najbliže.

Koktel zabave nisu večere namijenjene su odraslim osobama te traju maksimalno do dva sata. Odredite datum i pošaljite rođendanske pozivnice barem dva tjedna prije. Ako je u zadnji čas organizirana onda nazovete ili pošaljete e-mail, iako su e-mail pozivnice puno bolja opcija. Isplanirajte "meni", slane grickalice i nešto za prizalogajiti kao mali sendviči i sl.

Slatkiše i slastice općenito izbjegavajte jer nisu namijenjene za ovakvu vrstu zabave. Piće je naravno koktel ili isključivo vino, uvijek će biti osoba koji piju pivo tak da valja imati u zaleđu nešto i od toga. Ideja je da svaki gost dobije jedno piće svaki sat, kako Vaš bar ne bi bio prazan valja imati: vodku, gin, bourbon, viski, tequila i sl.

Naravno da će Vam trebati nešto s čime ćete to i pomiješati pa uzmite: voćne sokove, vodu, kolu, tonik, sprite. Jednako će Vam trebati i stvari poput tabaska, soli limuna, limete, cimeta, maslina i sl. Pripremite sobu u kojoj će se zabava odvijati, servirajte tanjure, salvete, čaše, postavite kantu za smeće.

Ako ima pušača napravite odvojeni dio za njih. Uzmite si dovoljno vremena kako bi pripremili hranu, nemojte zaboraviti imati kavu na dohvat ruke u slučaju da bilo koji gost izrazi želju za kavom. Najbitnije od svega je da se opustite jer je to poanta koktel zabava, opuštanje i čavrljanje. Ako Vam se gosti odlično provode neće ni zamijetiti neke nedostatke u slučaju ako ih ima.

Dakle, razvucite smiješak preko lica, čavrljajte sa svojim gostima i zabavite se.


Preporuka:

Let balonom - Čarobno iskustvo koje barem jednom u životu morate probati. E pa stigao je taj dan :)

Postani pilot - Sva istraživanja slažu se u jednome. Pilot je najcool zanimanje u svemiru. Postani pilot na jedan dan

Postani pastir - Zrmanja, pastiri, koze, prekrasna priroda, domaća klopa, sir, ma čista uživancija...

Poklonite ružu - Poklonite joj samo njenu jedinstvenu ružu, koju može posaditi i gledati kako raste...

Za mamu i bebu - Drage mame pravo je vrijeme da počnete trenirati i opet se vratite u formu.

Personalizirana bajka