Rodjendani-ideje.com

proslava rođendana, ideje i savjeti

Font Size

SCREEN

Profile

Layout

Menu Style

Cpanel

 

Karaoke party proslava rođendana

Karaoke tematska proslava rođendana za djecuKaraoke nisu samo za odrasle tako da Vas ništa ne sprječava da odaberete rođendansku temu karaoka za klince. Ovo je odlična alternativna tema kojom će vaši klinci biti i više nego oduševljeni. Prema istraživanju rođendanska proslava sa temom karaoka je odlična za klince od 7 godina pa nadalje.


Izgleda da djeca koja su zaluđena nekim svojim pjevačkim idolima su jedini koji cijene ovakav način proslave. Kako bi bili sigurni da će sve proći kako treba te da će se djeca dobro provesti nudimo Vam nekoliko smjernica.

Prvo što Vam treba je dobra konzola/mašina za karaoke. U slučaju da nemate jednu, uvijek je možete kupiti u dućanima sa tehnikom. Postoje konzole koje su baš namijenjene za klince i dolaze sa CD-ima koji imaju veliki sadržaj pjesama od najpoznatijih faca.

Nakon što ste ovaj dio riješili, sljedeće što trebate napraviti je popis gostiju. Pitajte dijete koje prijatelje želi pozvati te prema tome sastavite popis, s obzirom da dosta klinaca dolazi u pratnji oba roditelja slobodno ih pitajte da li su voljni pomoći, jer klinci ponekad znaju biti vrckasti, nemogući...tako da Vam malo pomoći ne bi bilo na odmet.

Dekoracija za rođendane  je bitna i morate paziti da se uklapa sa izabranom temom. Postoje teme poput Camp Rock, Hannah Montana ili Disney-jevi crtići poput Aladdin-a, Male sirene, Ljepotice i Zvijeri, neka Vaš mališan odabere, a Vi ukrasite, uređenje za proslavu rođendana. Pitajte klince što vole slušati od glazbe, također možete pronaći muziku iz filmova/crtića (soundtrack) koje klinci obožavaju.

S obzirom na to koju temu izaberete kažete djeci da se obuku u tom stilu. Neka se obuku poput svojih najdražih likova ili neka dođu normalno kako se inače odijevaju. Imajte u pripremi nagrade, na ovaj način goste možete još više zainteresirati, pogotovo ako su sramežljivi. Organizirajte natjecanje u pjevanju za klince i dajte nagradu pobjedniku.

Pripremite hranu, piće, slastice, grickalice i tortu, no imajte na umu da su i roditelji na proslavi, pa malo ukombinirajte klopu kako ne bi bila isključivo za klince. Nikako ne smijete zaboraviti imati kameru/fotić pri ruci, ne želite propustit priliku da "zamrznete" njihova sretna i nasmijana lica, fotografiranje rođendana. Na ovoj rođendanskoj proslavi nema pritiska, nemojte to zaboraviti.

Neka djeca su po prirodi sramežljiva sve dok ne otpjevaju svoju prvu pjesmu. Ako primijetite da baš nitko ne uzima mikrofon, onda se Vi uključite i počnite pjevati, zabavljati se. Nakon nekog vremena i klinci će Vas pokušati pratiti tako da nemate brige. Ovakva rođendanska proslava će se dugo pamtiti, a djeca će biti izuzetno zadovoljna sa temom.


Preporuka:

Let balonom - Čarobno iskustvo koje barem jednom u životu morate probati. E pa stigao je taj dan :)

Postani pilot - Sva istraživanja slažu se u jednome. Pilot je najcool zanimanje u svemiru. Postani pilot na jedan dan

Postani pastir - Zrmanja, pastiri, koze, prekrasna priroda, domaća klopa, sir, ma čista uživancija...

Poklonite ružu - Poklonite joj samo njenu jedinstvenu ružu, koju može posaditi i gledati kako raste...

Za mamu i bebu - Drage mame pravo je vrijeme da počnete trenirati i opet se vratite u formu.

Personalizirana bajka