Rodjendani-ideje.com

proslava rođendana, ideje i savjeti

Font Size

SCREEN

Profile

Layout

Menu Style

Cpanel

 

Dinosauri proslava rođendana za djecu

Dinosauri tematska proslava rođendana za dejcuAko Vaš mališan obožava dinosaure tada mu napravite rođendansku proslavu koja je bazirana na toj temi. Ovakva prahistorijska proslava uključuje i iskopavanje jaja i kostiju dinosaura. Također možete napraviti aktivnost "napravi svoju vlastitu suvenir majicu". Neka rođendanske pozivnice budu u obliku dinosaura, na njima mora pisati vrijeme proslave, telefonski broj, datum održavanja proslave i sl.


Dekoracija je vrlo jednostavna, Isprintajte što više slika dinosaura i polijepite po cijeloj sobi. Postavljajte zelene i bijele vrpce i bijele balone napunjene helijem. Napravite vulkan kod kuće i pokušajte napraviti da eruptira jednom kada svi sjednu za stol i počinju jesti. Dinosauri na napuhavanje su isto dostupni u trgovinama sa igračkama, tako da nabavite nekoliko.

Postavljajte ih po sobi sa biljkama kako bi dobili onda prahistorijski štih. Mini sendviči su uvijek odličan odabir hrane, kolačići, razne slastice, voće, voćni kupovi, sokovi, nabavite medaljone oblikovane u dinosaure te ih poslužite klincima. Za poslastice poslužite kolačiće koji izgledaju kao mini vulkani.

Igre na ovakvoj rođendanskoj proslavi moraju biti vezane za dinosaure, pa evo nekoliko ideja. Lov na dinosaurova jaja: Nabavite velika jaja (čokoladna) i sakrite ih svuda po kući. Dopustite klincima da se bace na "lov" na jaja. Kako bi bili sigurni da svako dijete dobije jednak broj čokoladnih jaja ofarbajte ih u različite boje i svakom dodijelite jednu boju.

Stavite rep na T-Rex-a: Nabavite poster velikog T-Rex-a te ga postavite na pano, klincima stavite povez oko očiju. Cilj igre je da igrač sa povezom oko očiju bez problema namjesti T-Rex-ov rep na pripadajuće mjesto. Iskopavanje dinosaura: Isplanirajte arheološki iskop u vašem vlastitom dvorištu.

Male plastične dinosaure zakopajte po dvorištu i pustite klincima neka ih iskopavaju, kao pravi mali arheolozi. Na kraju rođendanske proslave svima podijelite dinosaur iznenađenja. U vrećice poslažite male plastične dinosaure, sličice, olovke, slatkiše i sl. Napravite svom mališanu odličnu rođendansku proslavu i vratite ga u vrijeme kada su veliki divovi vladali svijetom.


Preporuka:

Let balonom - Čarobno iskustvo koje barem jednom u životu morate probati. E pa stigao je taj dan :)

Postani pilot - Sva istraživanja slažu se u jednome. Pilot je najcool zanimanje u svemiru. Postani pilot na jedan dan

Postani pastir - Zrmanja, pastiri, koze, prekrasna priroda, domaća klopa, sir, ma čista uživancija...

Poklonite ružu - Poklonite joj samo njenu jedinstvenu ružu, koju može posaditi i gledati kako raste...

Za mamu i bebu - Drage mame pravo je vrijeme da počnete trenirati i opet se vratite u formu.

Personalizirana bajka