Rodjendani-ideje.com

proslava rođendana, ideje i savjeti

Font Size

SCREEN

Profile

Layout

Menu Style

Cpanel

 

Ben 10 tematska proslava dječjeg rođendana

ben 10 tematski rođendanBen 10 je jedan od najpopularnijih dječjih crtića, te je razumljivo da bi djeca htjela imati tematski rođendan u stilu jednog od svojih najdražih crtanih likova. U ovom članku možete naći sve što vas zanima o Ben 10 tematskom rođendanu.


Ako nikad niste čuli za Ben 10 i nemate pojma o čemu se radi a želite saznati, glavni lik priče je Ben Tenysson koji ima izvanzemaljski sat koji mu omogućuje pretvaranje u jednu od deset različitih vrsta izvanzemaljaca. Od tuda dolazi ime Ben 10. On zajedno sa svojim djedom Maxom i sestričnom Gwen putuje svijetom i spašava ga od zlih izvanzemaljaca koji ga žele uništiti ili osvojiti.

Rođendanske pozivnice možete sami napraviti ili ih kupiti u dućanu. Ako se odlučite za izradu vlastitih pozivnica, glavne boje bi vam trebale biti zelena, crna i bijela. Na pozivnice je preporučljivo ili nacrtati ili izraditi od kolaža djetetove najdraže likove. Isto vrijedi i kod ukrasa prostora za rođendansku zabavu. Ukrasite ga zelenim, crnim i bijelim balonima, izradite crno-zelene lančiće od kolaža i nacrtajte ili isprintajte slike Bena i izvanzemaljaca, te ih polijepite po prozorima, zidovima i stropovima.

Na rođendanskoj zabavi, djeci možete na televizoru ili računalu pustiti kratkometražne i dugometražne crtane filmove Ben 10-a uz mnoštvo grickalica poput čipsa ili kokica, negaziranih sokova i slatkiša. Nakon gledanja, djeca se mogu natjecati u crtanju najdražih likova ili scena iz crtića, izradi maski ili likova od kolaža i kartona ili natjecati u glumi. Za svaku kategoriju pripremite tematske nagrade, te neke manje nagrade za sve ostale koji nisu pobijedili.

Na samom kraju pripremite tematsku Ben 10 rođendansku tortu koju ste samu pripremili ili naručili iz slastičarnice. Glazuru torte napravite u bojama Ben 10, te još možete pomoću jestivih boja nacrtati nekog od likova iz animirane serije na tortu ili jednostavne potražite naljepnice za tortu sa likom Ben10.


Preporuka:

Let balonom - Čarobno iskustvo koje barem jednom u životu morate probati. E pa stigao je taj dan :)

Postani pilot - Sva istraživanja slažu se u jednome. Pilot je najcool zanimanje u svemiru. Postani pilot na jedan dan

Postani pastir - Zrmanja, pastiri, koze, prekrasna priroda, domaća klopa, sir, ma čista uživancija...

Poklonite ružu - Poklonite joj samo njenu jedinstvenu ružu, koju može posaditi i gledati kako raste...

Za mamu i bebu - Drage mame pravo je vrijeme da počnete trenirati i opet se vratite u formu.

Personalizirana bajka