Rodjendani-ideje.com

proslava rođendana, ideje i savjeti

Font Size

SCREEN

Profile

Layout

Menu Style

Cpanel

 

Barbie tematska proslava rođendana za curice - kako i što je potrebno

Barbie tematska proslava rođendana za curiceAko vaša kćer obožava barbike onda sa odabirom ovakve teme sigurno nećete pogriješiti. Ovakva proslava rođendana ne mora biti skupa, sve zavisi do koje su Vam granice. Kupite rođendanske pozivnice u Barbie stilu pinki, ukrasite ih šljokičastim ljepilom, flomasterima i sl. U pozivnicu za rođendan napišite - svaki gost treba ponesti jednu ili dvije Barbike, neki Barbie odjevni predmet.


Rođendanska dekoracija neka bude u pinki (rozoj) boji, a može biti i u kombinaciji sa srebrnom, ljubičastom. Ukrasi za rođendan pinki baloni vezani vrpcama, možete i postavljati par barbika u prostoriju kako bi dočarali taj barbie stil pogeldajte savjete za uređenje prostora za proslavu rođendana.

Glavna zanimacija im može biti "dress-up" sve što vam treba je malo sjajila za usne, četka za kosu, veliko ogledalo i zabava može početi. Za više ideja pročitajte aktivnosti na dječjem rođendanu i igra za rođendan koje će Vam pomoći u osmišljavanju zabave aktivnosti i zabava dječji rođendan.

Igranje Barbikama kao koja će cura najbolje i najbrže obući svoju Barbiku, dajte im malo slobodnog vremena kako bi se poigrale sa Barbikama koje su ponijele sa sobom. Zatim, nakon tolikog napora, dress- up-a i sl. vrijeme je da svoje goste počastite.

Torta u Barbie stilu za svim pinki jestivim bojama ili torta u obliku barbike ili sa naljepnicama za tortu sa Barbie likom, vrijeme će proći veoma brzo, ali uz svu silnu zabavu to se inače i događa, zar ne?! Hrana za rođendan može biti obična ali maštovito oblikovana u Barbie stilu.

Dakle, pripremite sve, dočekajte svoje "barbie" goste i ludo se zabavite no ne zaboravite fotografiranje rođendana za uspomenu.


Preporuka:

Let balonom - Čarobno iskustvo koje barem jednom u životu morate probati. E pa stigao je taj dan :)

Postani pilot - Sva istraživanja slažu se u jednome. Pilot je najcool zanimanje u svemiru. Postani pilot na jedan dan

Postani pastir - Zrmanja, pastiri, koze, prekrasna priroda, domaća klopa, sir, ma čista uživancija...

Poklonite ružu - Poklonite joj samo njenu jedinstvenu ružu, koju može posaditi i gledati kako raste...

Za mamu i bebu - Drage mame pravo je vrijeme da počnete trenirati i opet se vratite u formu.

Personalizirana bajka