Rodjendani-ideje.com

proslava rođendana, ideje i savjeti

Font Size

SCREEN

Profile

Layout

Menu Style

Cpanel

 

50. rođendan - planiranje proslave pedesetog rođendana kako ga proslaviti

Nikada niste priređivali zabavu za osobu 50. rođendan proslava 50tih godina? Nema problema, ništa strašno, zapravo kao i sve druge zabave vrlo je lako napravit jednu. Kao i kod svih zabava prvo što radite su rođendanske pozivnice, koliki broj ljudi će te pozvati, da li će zabave rano ili kasno završiti, da li će biti više formalna ili ne formalna zabava.

Read more: 50. rođendan - planiranje proslave pedesetog rođendana kako ga proslaviti

Kako sam proslaviti rođendan

Kako sam proslaviti rođendanRođendan je vrlo značajan dan za svakoga, u većini slučajeva ga se slavi sa svojom obitelji ili prijateljima. No, ponekad smo u situaciji da nismo u mogućnosti ili nismo u blizini svojih prijatelja i obitelji. S obzirom na takve situacije morate sami proslaviti svoj rođendan, ili ga jednostavno baš  želite proslaviti sami.

Kako god bilo to ne znači da ćete se osjećati usamljeno samo zbog toga što fizički jeste sami. Ima toliko stvari koje mogu učiniti Vaš rođendan posebnim. Zapravo sve ovisi o Vama i kako ga želite proslaviti. Rođendan je vrijeme kada se slavi apsolutno sve u životu, viđenje koliko ste napredovali i odrasli u sve ove godine.

Read more: Kako sam proslaviti rođendan

Proslava 30. rođendana ideje kao i gdje

30. rođendan proslavaProslava 30-tog rođendana Vam može biti prilika da iskusite nešto novo. Ako uskoro navršavate 30, ili organizirate prijatelju zabavu povodom 30-tog rođendana tada ima mnogo stvari koje možete prirediti, kako bi obilježili jedan dio svog života. Jeste li ikada razmišljali o Bungee jumpingu ili skydivingu?

Read more: Proslava 30. rođendana ideje kao i gdje

Proslava 17. rođendana

17. rođendana proslavaSedamnaesta godina je veliko događanje bilo za cure ili dečke zbog činjenice da ih dijeli samo još jedna godina od punoljetnosti. Priredite svom 17. godišnjaku naluđi tulum prije punoljetnosti.. Naime ima još brdo odličnih tema koje teen-ovi vole pa evo nekih od njih.  S obzirom da je punoljetnost skoro pa iza ugla, najbolje Vam je prirediti "formalnu" zabavu kod kuće.

Read more: Proslava 17. rođendana

Proslava 40. rođendana

Proslava 40. rođendanaBez obzira na godine, zašto se ne odlučite za neku rođendansku temu za proslavu svog 40. rođendana?? Nemojte misliti da ste prestari za to jer niste. U svakom od nas ćući malo dijete koje je željno zabave, pa tako si i Vi možete dati oduška i sa stilom proslaviti četrdeseti 40. rođendan. Ako ste nježniji spol, zašto ne pozovete svoje prijateljice na žensko druženje - proslava sa prijateljicama

Read more: Proslava 40. rođendana

Preporuka:

Let balonom - Čarobno iskustvo koje barem jednom u životu morate probati. E pa stigao je taj dan :)

Postani pilot - Sva istraživanja slažu se u jednome. Pilot je najcool zanimanje u svemiru. Postani pilot na jedan dan

Postani pastir - Zrmanja, pastiri, koze, prekrasna priroda, domaća klopa, sir, ma čista uživancija...

Poklonite ružu - Poklonite joj samo njenu jedinstvenu ružu, koju može posaditi i gledati kako raste...

Za mamu i bebu - Drage mame pravo je vrijeme da počnete trenirati i opet se vratite u formu.

Personalizirana bajka