Rodjendani-ideje.com

proslava rođendana, ideje i savjeti

Font Size

SCREEN

Profile

Layout

Menu Style

Cpanel

 

Proslava rođendana sa prijateljicama

Proslava rođendana sa prijateljicamaKako zamišljate svoju rođendansku proslavu sa svojim prijateljicama? Wellness centar, shopping ili putovanje? Ima puno načina kako kvalitetno i nezaboravno proslaviti svoj rođendan na Vama je da odaberete kako. Ako ste se odlučili za Wellness centar/spa, zašto ne spojite dva dana (vikend) i sa svojim prijateljicama proslavite rođendan kako Vi to zaslužujete.

Ima svega od bazena, masaža, sauna, ma svega što poželite, uz finu hranu i koktele(piće dobar provod je zagarantiran. Postoje paketi za Wellness tako da uvijek možete proći jeftinije, pozovite svoje najbliže prijateljice i opustite se te stavite sve brige iza sebe.

Ako volite kupnju i više ste tip za šetuckanje po dućanima, onda zašto be ni proslavili rođendan tako da sebe i svoje prijateljice počastite odlaskom u velike centre ili grad u shopping. Uzmite si tu slobodnu da jednom godišnje sebi priuštite ono što želite, kupite si nove hlače, majice, haljine, štikle us put odite na frizuru i šišanje, nakon toga lijepo sjednete na kavu vani na lijepoj terasi i jednostavno uživate.

Nakon dobro obavljene kupnje osjećati ćete se puno bolje, i napokon je došao taj dan da niste morali štedjeti na sebi. Jeste li možda više avanturistički tip osobe? Zašto onda ne povedete svoje prijateljice na kratko putovanje povodom Vašeg rođendana? Sve što Vam treba je odabir lokacije, par najbližih prijateljica, karte, nešto odjeće i možete krenuti.

Najbolje bi bilo da spojite vikend (uključujući petak) lijepo nakon posla dođete doma po stvari i jednostavno krenete na put. Na internetu možete naći tonu destinacija, angažmana, povoljne cijene i sl. Pogledajte si, dogovorite se sa prijateljicama i učinite to - proslavite rođendan sa svojim prijateljicama u nekoj stranoj zemlji te se dobro zabavite..


Preporuka:

Let balonom - Čarobno iskustvo koje barem jednom u životu morate probati. E pa stigao je taj dan :)

Postani pilot - Sva istraživanja slažu se u jednome. Pilot je najcool zanimanje u svemiru. Postani pilot na jedan dan

Postani pastir - Zrmanja, pastiri, koze, prekrasna priroda, domaća klopa, sir, ma čista uživancija...

Poklonite ružu - Poklonite joj samo njenu jedinstvenu ružu, koju može posaditi i gledati kako raste...

Za mamu i bebu - Drage mame pravo je vrijeme da počnete trenirati i opet se vratite u formu.

Personalizirana bajka