Rodjendani-ideje.com

proslava rođendana, ideje i savjeti

Font Size

SCREEN

Profile

Layout

Menu Style

Cpanel

 

Proslava rođendana na poslu

Proslava rođendana na posluRođendanska proslava u uredu, na poslu može biti dosta zeznuta stvar, pošto se ne moraju svi zaposleni slagati sa tom idejom. Uzmite u obzir da ponekad kada radite u većem uredu zna biti više ljudi koji imaju rođendan u istom mjesecu kao i Vi. U tim slučajevima nije baš praktično kada bi svi zasebno počastili kolege na poslu.Ako niste sigurni što napraviti evo par ideja koje bi Vam mogle biti od velike koristi. Ako je ured u kojem radite velik te ima više zaposlenih osoba kojima je rođendan u istom mjesecu kao i Vama tada bi bilo najbolje da se vi zajedno dogovorite za varijantu da slavite u istom danu.

Veće rođendanske proslave mogu biti puno bolje, zabavnije nego one manje. Obično takva slavlja traju po dva do tri sata uz posluženo piće, grickalice i hranu. No, ako ste baš odlučili da sami želite slaviti rođendan u uredu tada ćete imati priliku samo da svima podijelite malo torte i da Vam kolege zažele sretan rođendan.

Uzmite u obzir mjesto na kojem radite jer ponekad nije dobro slaviti rođendan na poslu. Bolja opcija je da se nakon posla dogovorite sa kolegama da odete negdje na piće, hranu i sl. Ured je mjesto gdje se radi tako da se ne može uvijek uklopiti rođendanska proslava ili neko drugo slavlje.

Počastite kolege sa ručkom ili večerom, pronađite restoran koji je u blizini Vašeg ureda. U slučaju da Vi kao slavljenik/slavljenica niste raspoloženi za ikakvo slavlje tada nije potrebno da se mučite sa organizacijom nečega što uopće ne želite. Također postoje radna okruženja gdje se proslava rođendana prakticira, u slučaju da radite na takvom mjestu onda imate sreće.

Nemojte zaboraviti ponijeti piće, grickalice, hranu ili naručite catering na poslu, i naravno tortu. Svakako se prije posavjetujte sa svojim poslodavcem da vidite da li on to u krajnjoj liniji dopušta i da li ima neke uvjete vezano za proslavu u uredu.


Preporuka:

Let balonom - Čarobno iskustvo koje barem jednom u životu morate probati. E pa stigao je taj dan :)

Postani pilot - Sva istraživanja slažu se u jednome. Pilot je najcool zanimanje u svemiru. Postani pilot na jedan dan

Postani pastir - Zrmanja, pastiri, koze, prekrasna priroda, domaća klopa, sir, ma čista uživancija...

Poklonite ružu - Poklonite joj samo njenu jedinstvenu ružu, koju može posaditi i gledati kako raste...

Za mamu i bebu - Drage mame pravo je vrijeme da počnete trenirati i opet se vratite u formu.

Personalizirana bajka