Rodjendani-ideje.com

proslava rođendana, ideje i savjeti

Font Size

SCREEN

Profile

Layout

Menu Style

Cpanel

 

Proslava 40. rođendana

Proslava 40. rođendanaBez obzira na godine, zašto se ne odlučite za neku rođendansku temu za proslavu svog 40. rođendana?? Nemojte misliti da ste prestari za to jer niste. U svakom od nas ćući malo dijete koje je željno zabave, pa tako si i Vi možete dati oduška i sa stilom proslaviti četrdeseti 40. rođendan. Ako ste nježniji spol, zašto ne pozovete svoje prijateljice na žensko druženje - proslava sa prijateljicama


 Provedite proslavu gledajući romantične komedije iz vašeg vremena, šminkanje, oblačenje i sl. Zašto se ne bi htjeli vratiti u svoje 20-te? Nema ništa loše u tome. Provedite proslavu gledajući romantične komedije iz vašeg vremena.

Naručite pizzu, pobrinite se za grickalice, piće i slastice.

Ako ste željni glazbe, zamolite sina/kćer da vam napravi neki mix pjesama koji bi vam odgovarao. Dečki se mogu skupiti isto tako kod slavljenika, neka dođu obučeni kao onda kada su bili u srednjoj školi bit će zabavno i lijepo prisjetit se dobrih uspomena. Sjednite pred tv, gledajte tekmu, pričajte, kartajte.

Dogovorite večernji roštilj, slobodno pokažite današnjim mladima kako se zabavlja, godine  vam nisu prepreka, vjerujte. Svatko od nas se može odlično provesti na rođendanskoj proslavi, imali vi 30, 40, 60, 90 godina. Bitna je dobra organizacija, te prikladna rođendanska tema.


Preporuka:

Let balonom - Čarobno iskustvo koje barem jednom u životu morate probati. E pa stigao je taj dan :)

Postani pilot - Sva istraživanja slažu se u jednome. Pilot je najcool zanimanje u svemiru. Postani pilot na jedan dan

Postani pastir - Zrmanja, pastiri, koze, prekrasna priroda, domaća klopa, sir, ma čista uživancija...

Poklonite ružu - Poklonite joj samo njenu jedinstvenu ružu, koju može posaditi i gledati kako raste...

Za mamu i bebu - Drage mame pravo je vrijeme da počnete trenirati i opet se vratite u formu.

Personalizirana bajka