Rodjendani-ideje.com

proslava rođendana, ideje i savjeti

Font Size

SCREEN

Profile

Layout

Menu Style

Cpanel

 

Proslava 30. rođendana ideje kao i gdje

30. rođendan proslavaProslava 30-tog rođendana Vam može biti prilika da iskusite nešto novo. Ako uskoro navršavate 30, ili organizirate prijatelju zabavu povodom 30-tog rođendana tada ima mnogo stvari koje možete prirediti, kako bi obilježili jedan dio svog života. Jeste li ikada razmišljali o Bungee jumpingu ili skydivingu?


Usudite se učiniti nešto nepromišljeno za svoj rođendan, uostalom ovakve aktivnosti Vam mogu pomoći da se riješite straha od visina i sl. (ako ga imate). Te također razmislite o rođendan na poslu tulumu ilii proslavi rođendana sa prijateljicama.

Jedna od ideja za tulum je kakaoke party ili rođendan u stilu '60 godina prošlog stoljeća. Povedite članove obitelji, ponesite fotoaparat kako bi mogli zabilježiti "povijesni dio" - fotografiranje rođendana. Nakon toga otiđite na večeru sa svojim najbližima u najdraži restoran, fast food i dr. ili odite na mini odmor izvan grada.

Poklonite sebi i svom prijatelju jedan vikend u spa centru, pogotovo ako imate puno obveza te se krećete kroz svakodnevni život brzo, ovo će Vam dobro doći. Otiđite  na manikuru, tretmane lica, saune, masaže, bazene ma na sve što Vam odabrani spa centar ima za ponuditi. Zašto ne bi otišli na neko rođendansko putovanje?

Ako imate novaca te si možete priuštiti tako nešto, onda ajde. Pozovite ljude koji Vam puno znače u životu te odaberite lokacije koje želite posjetiti. Ima raznih "tema" za daleka putovanja koje možete odabrati kao: turneja po muzejima, ili neki određeni restoran i sl. Ponesite fotoaparate kako Vam ne bi izmakle najbolje fotke koje nećete očekivati.

Uz razne ideje uvijek možete naći nekakvu aktivnost za proslavu koja bi Vas najbolje opisivala. Na Vama je da odlučite, organizirate, pozovete, i krenete u akciju. Zato što imate 30 godina ne znači da se ne možete zabavljati, samo se opustite i uživajte jer imate još mnogo toga za proživjeti i još puno "okruglih" rođendana za proslaviti - proslave rođendana.


Preporuka:

Let balonom - Čarobno iskustvo koje barem jednom u životu morate probati. E pa stigao je taj dan :)

Postani pilot - Sva istraživanja slažu se u jednome. Pilot je najcool zanimanje u svemiru. Postani pilot na jedan dan

Postani pastir - Zrmanja, pastiri, koze, prekrasna priroda, domaća klopa, sir, ma čista uživancija...

Poklonite ružu - Poklonite joj samo njenu jedinstvenu ružu, koju može posaditi i gledati kako raste...

Za mamu i bebu - Drage mame pravo je vrijeme da počnete trenirati i opet se vratite u formu.

Personalizirana bajka