Rodjendani-ideje.com

proslava rođendana, ideje i savjeti

Font Size

SCREEN

Profile

Layout

Menu Style

Cpanel

 

Najbolja alkoholna pića za rođendanske tulume

Akloholna pića za rođendane

Primite li se organizacije tuluma nabavka pića je jedan od glavnih zadataka. Naravno, nije isto kupiti piće za žene i za muškarce. Uz sve razlike u ukusima postoje i neke sociološke i kulturološke razlike između ispijanja alkoholnih pića kod muškaraca i žena.

Akloholna pića za žene i muškarce - razlika

Ako ćemo generalizirati ne postoji razlika između spola glede ukusa. Ono što nas najviše razlikuje je okolina u kojoj smo odrastali i okruženju. Možemo reći da osobe koje su rođene i odrastale u područjima gdje se tradicionalno uzgaja vinova loza naginju više vinima i pićima proizvedenim od grožđa. S druge strane, to ne znači da će ta osoba isključivo piti samo vino. I to bez obzira radi li se o ženi ili muškarcu.

Ako krenemo analizirati žestoka pića, npr. rakiju, u globalu možemo reći da su njoj skloniji muškarci. I to iz razloga što je to piće jako pa ga žene teže podnose. Naime, zbog tjelesne građe i kilograma žene se puno lakše opiju pa teška alkoholna pića teško podnose. S druge strane složit ćemo se da „ženska“ alkoholna pića kao na primjer likeri nisu nimalo bezazleni. Uz visoki udio alkohola i slatkasti okus mogu biti opasni jer u većim količinama mogu izazvati opasnu opijenost. A zbog slatkastog okusa pitka su svima.

Možemo zaključiti da su „muška“ odnosno „ženska“ pića predrasuda. I žene koje vole popiti svakako će se odlučiti i za „muška“ pića. Isto vrijedi i za muškarce.

Kako muškarci tako i žene vole popiti pivo, ali i čašu vina ili dobru medicu. Gin tonik, bez obzira što se gin smatra „muškim“ pićem, može biti omiljen i u ženskom društvu.

Stoga, kad organizirate tulum pripazite da pića, i alkoholnih ali i bezalkoholnih, imate dovoljno i da su raznolika. Poželjno je nabaviti i neka egzotična pića. Svi volimo kušati nešto novo pa tako i po pitanju alkohola. Na tržištu se danas mogu nabaviti egzotična pića, kako alkoholna tako i ona koja nazivamo prehrambenim, pivo.

Ne zaboravite i na hranu. Vrlo je teško popiti na prazan želudac a i mamurluk i opijenost je teža i brže dolazi ako uz konzumaciju pića ne jedete.

Imajte na umu da nakon tuluma na kojem se toči alkohol nikako uzvanike ne puštate da sami voze. Pozovite im taksi a osobni automobili neka pričekaju vrijeme bistrih glava.

Preporuka:

Let balonom - Čarobno iskustvo koje barem jednom u životu morate probati. E pa stigao je taj dan :)

Postani pilot - Sva istraživanja slažu se u jednome. Pilot je najcool zanimanje u svemiru. Postani pilot na jedan dan

Postani pastir - Zrmanja, pastiri, koze, prekrasna priroda, domaća klopa, sir, ma čista uživancija...

Poklonite ružu - Poklonite joj samo njenu jedinstvenu ružu, koju može posaditi i gledati kako raste...

Za mamu i bebu - Drage mame pravo je vrijeme da počnete trenirati i opet se vratite u formu.

Personalizirana bajka