Rodjendani-ideje.com

proslava rođendana, ideje i savjeti

Font Size

SCREEN

Profile

Layout

Menu Style

Cpanel

 

Kako sam proslaviti rođendan

Kako sam proslaviti rođendanRođendan je vrlo značajan dan za svakoga, u većini slučajeva ga se slavi sa svojom obitelji ili prijateljima. No, ponekad smo u situaciji da nismo u mogućnosti ili nismo u blizini svojih prijatelja i obitelji. S obzirom na takve situacije morate sami proslaviti svoj rođendan, ili ga jednostavno baš  želite proslaviti sami.

Kako god bilo to ne znači da ćete se osjećati usamljeno samo zbog toga što fizički jeste sami. Ima toliko stvari koje mogu učiniti Vaš rođendan posebnim. Zapravo sve ovisi o Vama i kako ga želite proslaviti. Rođendan je vrijeme kada se slavi apsolutno sve u životu, viđenje koliko ste napredovali i odrasli u sve ove godine.


Možemo reći da je to nekakva vrsta odraza onoga čega imate u svome životu. Ako nemate nikakve ideje od kuda početi, evo nekih prijedloga koji bi Vas mogli potaknuti, nadahnuti. Najbolji način je da sebi date oduška od svega, ponekad ste toliko opterećeni svime u životu da jednostavno ne mislite na sebe.

Razmislite za što ste raspoloženi, kako bi htjeli proslaviti svoj rođendan, uzmite si dovoljno vremena kako bi osmislili nešto u čemu ćete uživati. Ne tratite vrijeme na odlazak u kino i sl. već odite na kratko putovanje, unesite malo avanturističkog duha u sebe. Rezervirajte hotel u nekom gradu, selu, i pobjegnite od stvarnosti barem na kratko.

Ako nemate novaca za to, onda otputujte na vikendicu (ako je imate). Dajte si pravo da odete spontani, luksuzni ručak popodne, a nakon toga prošećite plažom, parkom ili dijelom grada u kojem nikada niste bili. Ako ste osoba koja voli sport pođite na  planinarenje, voziti se biciklom, kampirati. Prije toga se dobro informirajte o odabranoj stvari za hitan slučaj. Ne želite soj rođendan provesti lutajući ili u bolnici, zar ne?

Pošaljite sami sebi čestitku i kupite si poklon. Par dana prije rođendana si pronađite čestitku, potpišite ju i na rođendan ju otvorite. Ako imate neku posebnu želju za nekim materijalnim predmetom, priuštite si ga, ipak Vam je rođendan jednom u godini i sve je dozvoljeno. Ako ste jako iscrpljeni u zadnjih par mjeseci tada si priuštite spa tretman, masažu i sl.

Proslava rođendana može biti ugodna i kada ste sami, pa čak kao ste daleko od svojih najdražih, prijatelja, još uvijek možete proslaviti rođendan u kojem ćete uživati. Najbolja stvar u cijeloj ovoj priči je da možda nikada ne bi ni pomislili na to da budete sami barem jedan dan u godini kako bi se od svega odmorili.


Preporuka:

Let balonom - Čarobno iskustvo koje barem jednom u životu morate probati. E pa stigao je taj dan :)

Postani pilot - Sva istraživanja slažu se u jednome. Pilot je najcool zanimanje u svemiru. Postani pilot na jedan dan

Postani pastir - Zrmanja, pastiri, koze, prekrasna priroda, domaća klopa, sir, ma čista uživancija...

Poklonite ružu - Poklonite joj samo njenu jedinstvenu ružu, koju može posaditi i gledati kako raste...

Za mamu i bebu - Drage mame pravo je vrijeme da počnete trenirati i opet se vratite u formu.

Personalizirana bajka