Rodjendani-ideje.com

proslava rođendana, ideje i savjeti

Font Size

SCREEN

Profile

Layout

Menu Style

Cpanel

 

18. rođendana proslava - daleko putovanje

18. rođendan proslava daleko putovanjePlanirate otići na neko daleko putovanje za svoj 18 rođendan? To uopće nije loša ideja, punoljetni jeste i ništa Vas ne sprječava, zar ne? Zamislite sebe na nekom egzotičnom otoku, na nekoj usamljenoj pješćanoj  plaži.

od svih sa svojim prijateljima. Nema ništa bolje od toga, ali naravno da si ništa od toga ne možete priuštiti ako ne radite ili ako Vam roditelji nisu voljni platiti tako nešto.


U slučaju da ste dovoljno uštedjeli tokom godina onda je red na Vama da sve isplanirate. Prvo se trebate odlučiti za destinaciju, trebate se pitati koliko daleko ste spremni otići. Jeste li možda osoba za Australiju? New York? Maroko? Bangkok? Neke od ideja su svakako avaturistička putovanja u Meksiko., putovanja u Domikansku Republiku, putovanja u Dubai.

Sigurno si mislite kako su ta odredišta skupa, da jesu, no najskuplje Vam je povratna karta, a ostalo je na Vašoj snalažljivosti, koliko će skupo biti. Ne morate uzeti turističku agenciju, a opet i možete, kako god se odlučili trebate se pobrinuti za: važeću putovnicu, turističku vizu, osiguranje, zdravstveno, cijepljenje za neke bolesti (ovisno o tome gdje idete).

Dakle, jednom kada ste to sve riješili proslava rođendana na daleka putovanja mogu početi. Spakirajte si minimalno ono što Vam treba, vjerujte gdje god otišli, tamo Vam neće trebati ukrasi za proslavu rođendana, Već samo par krpica i dobri klubovi. Ponesite si fotoaparat kako bi zamrznuli svaku sekundu Vašeg ludog provoda (fotografiranje rođendana). Vi u centru plesnog podija u najatraktivnijem klubu u Punta Cana-i?

Još ako Vam je rođendan uzimsko vrijeme a Vi odlučite zapičiti u Pattayu, kupaći kostim je sve što će Vam tamo trebati, vjerujte nam. U krajnjoj liniji nije ni bitna destinacija, kolika je bitna organizacija oko svega toga jer budimo realni, nije to tako jeftin sport ako odlučite sa sobom povesti još svojih 50 frendova.

Budite pažljivi, pomno birajte destinaciju za slavlje rođendana kako Vam roditelji ne bi bankrotirali ili ipak pogledajte savjete kako proslaviti 18 rođendan.


Preporuka:

Let balonom - Čarobno iskustvo koje barem jednom u životu morate probati. E pa stigao je taj dan :)

Postani pilot - Sva istraživanja slažu se u jednome. Pilot je najcool zanimanje u svemiru. Postani pilot na jedan dan

Postani pastir - Zrmanja, pastiri, koze, prekrasna priroda, domaća klopa, sir, ma čista uživancija...

Poklonite ružu - Poklonite joj samo njenu jedinstvenu ružu, koju može posaditi i gledati kako raste...

Za mamu i bebu - Drage mame pravo je vrijeme da počnete trenirati i opet se vratite u formu.

Personalizirana bajka