Rodjendani-ideje.com

proslava rođendana, ideje i savjeti

Font Size

SCREEN

Profile

Layout

Menu Style

Cpanel

 

18. rođendan proslava za cure kako ga proslaviti

U ovom slučaju s obzirom na godine roditelji neće morati brinuti oko toga kako mlade zabaviti, oni to rade sami.
Jednostavno odaberite neku temu (tematski rođendani), pustite muziku i stvar je riješena, razuzdani teenageri će naći način kako se dobro zabaviti.

 

Proslave za cure se ne razlikuju toliko od proslave za dečke. Sve je više manje isto: bazen zabava, iznenađenje, no možete napraviti sljedeće. Zašto ne bi napravili sleepover? Neka se curke skupe doma, posudite romantične komedije, kokice, pizza i sl. Na ovakvim zabavama ima svega od tračanja do šminkanja, u svakom slučaju tipična ženska večer, ima li što bolje?

Naravno da i cure jednako kao i dečki mogu otići do noćnih klubova, koncerata i sl. zaboravite da joj u tim godinama možete napraviti zabavu kao kada je imala 14. Shvatite da je već odrasla te joj u skladu sa njenim godinama i željama poklonite nezaboravnu proslavu.


Naravno, neke granice moraju biti, ali sigurno sami znate koje su zbog toga što smo svi različiti tako da ne odgovara svima sve. Također ako imate vikendicu negdje van grada, pošaljite ih tamo neke se zabave na svoj način, naravno ako se slažete sa takvom idejom.

Ipak su to razuzdani teenageri bez nadzora, što ne znači nužno da su problematični, ali valja ih imati na oku. Sjednite sa svojom kćerkom i razgovarajte kao je ona to zamislila i što bi htjela, vjerujte na ovaj način sigurno nećete pogriješiti kada ćete znati točno što želi. Putovanja za rođendan ili putovanja u Meksiko

Preporuka:

Let balonom - Čarobno iskustvo koje barem jednom u životu morate probati. E pa stigao je taj dan :)

Postani pilot - Sva istraživanja slažu se u jednome. Pilot je najcool zanimanje u svemiru. Postani pilot na jedan dan

Postani pastir - Zrmanja, pastiri, koze, prekrasna priroda, domaća klopa, sir, ma čista uživancija...

Poklonite ružu - Poklonite joj samo njenu jedinstvenu ružu, koju može posaditi i gledati kako raste...

Za mamu i bebu - Drage mame pravo je vrijeme da počnete trenirati i opet se vratite u formu.

Personalizirana bajka