Rodjendani-ideje.com

proslava rođendana, ideje i savjeti

Font Size

SCREEN

Profile

Layout

Menu Style

Cpanel

 

Proslava 17. rođendana

17. rođendana proslavaSedamnaesta godina je veliko događanje bilo za cure ili dečke zbog činjenice da ih dijeli samo još jedna godina od punoljetnosti. Priredite svom 17. godišnjaku naluđi tulum prije punoljetnosti.. Naime ima još brdo odličnih tema koje teen-ovi vole pa evo nekih od njih.  S obzirom da je punoljetnost skoro pa iza ugla, najbolje Vam je prirediti "formalnu" zabavu kod kuće.


Dovedite sobu malo u red posložite pića i grickalice na stol, možda da unajmite band koji Vaš teen voli? Neka ta zabava bude kao posljednja "maloljetnička" pošto ipak sljedeće godine će ga više interesirati druge stvari, pa iskoristite zadnju priliku. Ako imate dvorište napravite roštilj zabavu, opet uz koncert najdražeg banda ali na otvorenom.

Raspitajte se koliko bi Vam novaca trebalo za takvo nešto, pa vidite. Na tortu stavite sliku tog banda koji će nastupati (pošto je očito najdraži band njemu/njoj). Napravite rođendanske pozivnice i postavite čovjeka na prednja vrata koji će propuštati samo one koji imaju pozivnice sa svojim imenom.

Puno teenagera voli video igrice, čak i cure danas sve više i više igraju igrice. Jedna od najpopularnijih igara je Rock Band Guitar Hero. Postavite svoju konzolu i zamračite sobu kako bi dobili dojam nekog rock odvijanja/koncerta. Naručite pizzu, pobrinite se za sokove, grickalice i sve je pod kontrolom jer se teenageri znaju i sami zabavljati.

Tako da ih slobodno možete pustiti bez brige da se neće možda dobro provesti, jer oni ne traže mnogo za dobar provod, vjerujte.


Preporuka:

Let balonom - Čarobno iskustvo koje barem jednom u životu morate probati. E pa stigao je taj dan :)

Postani pilot - Sva istraživanja slažu se u jednome. Pilot je najcool zanimanje u svemiru. Postani pilot na jedan dan

Postani pastir - Zrmanja, pastiri, koze, prekrasna priroda, domaća klopa, sir, ma čista uživancija...

Poklonite ružu - Poklonite joj samo njenu jedinstvenu ružu, koju može posaditi i gledati kako raste...

Za mamu i bebu - Drage mame pravo je vrijeme da počnete trenirati i opet se vratite u formu.

Personalizirana bajka