Rodjendani-ideje.com

proslava rođendana, ideje i savjeti

Font Size

SCREEN

Profile

Layout

Menu Style

Cpanel

 

Proslava rođendana u kinu

Proslava rođendana u kinuZašto ne organizirate rođendansku proslavu za svoje dijete i njegove/njene prijatelje u kinu. Ako Vam je dijete veliki fan filmova ili jednostavno ima neki film koji želi pogledati, a sve se to da uklopiti s proslavom. Proslava rođendana u kinu zna biti skupa ovisno o tome koje veličine grupe klinaca će doći.


Isto tako možete iznajmiti cijelu dvoranu samo za njih, no to bi Vas moglo doći skuplje nego što mislite. Prednost proslave rođendana u kinu je ta što ne morate ništa ukrašavati, pošto se slavlje ne odvija doma, zar ne?

Niti morate zabavljati goste, jer zato je film tu. Odaberite kino koje nudi rođendanske proslave, cijena ovisi od kina do kina, nemaju sva kina iste cijene. Također cijena ovisi o broju gostiju koji će doći i o mjestima gdje će sjediti.

Prije svega porazgovarajte s voditeljom kina ako Vam želi izaći u susret da u privatnu sobu (za osoblje, ured i sl.) da stavite pojedete rođendansku tortu i poklone. Odaberite film/crtić prema vremenu kada mislite doći s klincima u kino. Ako ste u mogućnosti iznajmiti cijelu dvoranu, pustite im stari film koji je primjeren njihovim godinama.

Pošaljite rođendanske pozivnice svim gostima, pozivnice mogu biti razne od oblika posude za kokice do karte za kino sa slikom slavljenika. Dobro se izjasnite da će se rođendanska proslava održati u kinu, a ne doma. Pobrinite se za mjesto gdje će se djeca moči podružiti nakon filma.

Tamo isto možete poslužiti kolačiće, slatkiše, grickalice, hranu.


Preporuka:

Let balonom - Čarobno iskustvo koje barem jednom u životu morate probati. E pa stigao je taj dan :)

Postani pilot - Sva istraživanja slažu se u jednome. Pilot je najcool zanimanje u svemiru. Postani pilot na jedan dan

Postani pastir - Zrmanja, pastiri, koze, prekrasna priroda, domaća klopa, sir, ma čista uživancija...

Poklonite ružu - Poklonite joj samo njenu jedinstvenu ružu, koju može posaditi i gledati kako raste...

Za mamu i bebu - Drage mame pravo je vrijeme da počnete trenirati i opet se vratite u formu.

Personalizirana bajka