Rodjendani-ideje.com

proslava rođendana, ideje i savjeti

Font Size

SCREEN

Profile

Layout

Menu Style

Cpanel

 

Proslava dječjeg rođendana sa razredom u školi

Proslava rođendana sa razredom u školiBliži se rođendan Vašeg mališana, a Vi jednostavno ne znate kako organizirati proslavu? Vrlo je jednostavno ako pogledate, ukoliko želite izbjeći spremanje stana nakon zabave, pravljenje torte i sl. Onda Vam preostaje opcija - Jeste li ikada razmišljali da Vaše dijete proslavi rođendan u razredu?

Na ovaj način možete izbjeći nered u kući i svi će biti počašćeni, pozvani. Dogovorite se sa učiteljem/učiteljicom da bi donijeli slatkiše, grickalice i sokove (hrana za dječji rođendan). Vaš zadatak je nabaviti bombone, čokoladice, keksiće, sitne kolačiće, sokove, možda čak i rođendansku tortu (ako baš želite, koju možete staviti u školsku kuhinju na čuvanje).


Poanta cijele priče je ta da će na ovaj način sva djeca biti pozvana te nitko neće biti "zakinut". Jednom kada ste nabavili sve potrebne stvari, trebate odnijeti u školu kako bi učitelj/učiteljica mogao to spremiti u ormar u razredu. Na djetetov veliki dan u školi tijekom jutra neka svako dijete na stolu dočeka "porcija" slatkiša, kako bi im dan počeo što ljepše.

Nakon ručka u školi neka svako dijete dobijei komad torte, jasno je da će se torta taj dan pojesti zato što ne može dugo stajati. No, slatkiši mogu ostati za čitav tjedan, kako bi se klinci svaki dan mogli zasladiti. Dakle, svi su pozvani, jednako te su svi zadovoljni. Uštedjet ćete vrijeme i novac na ovaj način, a Vaš mališan će opet na neki način imati proslavu i to svaki dan, cijeli tjedan.

Nemojte zaboraviti kupiti plastične čaše kako bi djeca mogli piti sokove, najbolje Vam je uzeti one u tetrapaku, tako da mogu i stajati nekoliko dana, a da se ne pokvare. Neka djeca ponesu poklone slavljeniku/slavljenici u školu i predaju na kraju dana. Također ako imate financijsku mogućnost i volju slobodno možete napraviti male paketiće za svakog polaznika u razredu s malom plišanom igračkicom.

Ako smatrate da i učitelj/učiteljica nešto zaslužuju pošto su već dopustili da se napravi ovakav angažman, tada jednako možete i njima napraviti mali paketić kao mali znak zahvala što su se uključili u Vaš mali "projektić". Naravno, njima nećete zapakirati plišane igračke već kavu, bombonijeru i sl. Evo, ako nemate nikakvu ideju kako proslaviti rođendan bez muke, nadamo se da so Vam bili od neke koristi.

Možda je ovo bio samo dovoljan poticaj da sami nešto osmislite, ako je onda nam je izuzetno drago. Nema ništa ljepšeg od dječjeg osmijeha na licu i sreće kada može proslaviti svoj rođendan sa svim svojim školskim prijateljima.


Preporuka:

Let balonom - Čarobno iskustvo koje barem jednom u životu morate probati. E pa stigao je taj dan :)

Postani pilot - Sva istraživanja slažu se u jednome. Pilot je najcool zanimanje u svemiru. Postani pilot na jedan dan

Postani pastir - Zrmanja, pastiri, koze, prekrasna priroda, domaća klopa, sir, ma čista uživancija...

Poklonite ružu - Poklonite joj samo njenu jedinstvenu ružu, koju može posaditi i gledati kako raste...

Za mamu i bebu - Drage mame pravo je vrijeme da počnete trenirati i opet se vratite u formu.

Personalizirana bajka