Rodjendani-ideje.com

proslava rođendana, ideje i savjeti

Font Size

SCREEN

Profile

Layout

Menu Style

Cpanel

 

Prvi rođendan dečki - proslava 1 rođendana

Prvi ročkas za dečkeVeselje svakog roditelja je prvi rođendan djeteta - proslava rođendana. Naravno, pošto vam on ne može reći što želi i kako, odluke su onda na vama. Ovo je jedna od najlakših zabava koje možete zamisliti, njima sve odgovara, dok su igračke i hrana prisutni to je sve što im treba. Djeca dolaze u pratnji roditelja, zabava ne traje predugo s obzirom da moraju ići rano spavati.


Fotoaparat ili kameru bi svakako htjeli imati uz sebe kako bi mogli zabilježiti ovaj prekrasan događaj - fotografiranje rođendana. Što se same dekoracije tiče, ne morate previše brinuti jer ima jako puno tema za klince, uz sve to imajte balone i to je  više nego dovoljno. Ako baš želite možete na velikim formatima papira nešto nacrtati, te zalijepiti na zid kako bi klincima bilo interesantno.

Neka drugi roditelji napišu neke rođendanske čestitke i sl. za vašeg mališana kako bi imali lijepe uspomene jednog dana koje će te mu moći pokazati. Bilo bi možda dobro da kupite dvije torte, jednu za goste, a jednu za svog mališana kako bi mogao bezbrižno zaroniti u tortu, te rukama grabiti, a vi sve to zabilježiti s fotićem. No ne zaboravite svječiće za tortu i naljepnice za torte. Neka se klinci dobro najedu prije nego proslava počinje, kako bi kasnije mogli bez ikakvog problema navaliti na tortu.

Ovakve zabave traju najviše dva sata, a održavaju se nakon podnevnog spavanja. Nemojte forsirati da zabava traje više od dva sata zbog toga što će se dijete postati pospano, čangrizavo, te će biti zrelo za počinak.


Preporuka:

Let balonom - Čarobno iskustvo koje barem jednom u životu morate probati. E pa stigao je taj dan :)

Postani pilot - Sva istraživanja slažu se u jednome. Pilot je najcool zanimanje u svemiru. Postani pilot na jedan dan

Postani pastir - Zrmanja, pastiri, koze, prekrasna priroda, domaća klopa, sir, ma čista uživancija...

Poklonite ružu - Poklonite joj samo njenu jedinstvenu ružu, koju može posaditi i gledati kako raste...

Za mamu i bebu - Drage mame pravo je vrijeme da počnete trenirati i opet se vratite u formu.

Personalizirana bajka