Rodjendani-ideje.com

proslava rođendana, ideje i savjeti

Font Size

SCREEN

Profile

Layout

Menu Style

Cpanel

 

Prvi rođendan proslava curice

Proslava 1. rođendana za curiceKako svojoj princezi priredit odličnu zabavu? S obzirom da joj je tek prvi rođendan, te da nije baš svjesna što se točno događa oko nje ovaj put će te imati sav izbor na sebi. Od dekoracije, koga i koliko ljudi će te pozvat, koja će biti tema proslave rođendana i sl. Pošto vam je kćer mala i ne može vam reći što i kako želi, bilo koji vaš odabir joj neće smetati.


Teme mogu biti različite, ukrašeni zidovi crtanim likovima, prostorija puna balonima, igračkama i sl. Definitivno fotić će vam biti i više nego potreban ako želite "zamrznut" djelić tog događanja, fotografiranje rođendana. Kao i kod dečki, bilo bi dobro uzeti dvije torte jednu za goste, a drugu za vašu malu princezu kako bi mogla bezbrižno jesti. Tematski rođendani svakako su dobra ideja, za curice princeza tematski rođendan a za dečkiće vlakovi proslava rođendana.


Proslava 1. rođendana bi trebala biti u popodnevnim satima, najbolje nakon poslijepodnevnog spavanja kada su klinci puni energije, nahranite ih jako dobro kako ne bi bili gladni, a da opet mogu kasnije navaliti na rođendansku tortu. Ovo je radost svakog roditelja, prvi rođendan, s toga budite spremni da ga učinite na zaboravnim, ona ga se neće sjećati, ali vi hoćete.


Preporuka:

Let balonom - Čarobno iskustvo koje barem jednom u životu morate probati. E pa stigao je taj dan :)

Postani pilot - Sva istraživanja slažu se u jednome. Pilot je najcool zanimanje u svemiru. Postani pilot na jedan dan

Postani pastir - Zrmanja, pastiri, koze, prekrasna priroda, domaća klopa, sir, ma čista uživancija...

Poklonite ružu - Poklonite joj samo njenu jedinstvenu ružu, koju može posaditi i gledati kako raste...

Za mamu i bebu - Drage mame pravo je vrijeme da počnete trenirati i opet se vratite u formu.

Personalizirana bajka