Rodjendani-ideje.com

proslava rođendana, ideje i savjeti

Font Size

SCREEN

Profile

Layout

Menu Style

Cpanel

 

Zoo-zološki vrt proslava rođendana

Proslava dječjeg rođendana u Zoo zološkom vrtuViše nemate ideja kako da svome djetetu priredite rođendansku proslavu? Imamo pravi odgovor za Vas! Odvedite klince u Zološki vrt, svom slavljeniku/slavljenici možete organizirati proslavu koja nije tako česta, a uz sve to je edukativna. Proslava traje do 3 sata, a u grupi može biti najviše do 25 djece.


Sa klincima su 1 do 2 edukatora koji pomoću kratkog obilaska, likovne radionice, kontakta sa određenim životinjama i edukativnih igara  otkrivaju tajne životinjskog svijeta. Piće i hrana nažalost nisu uključeni u ponudu, ali se mogu organizirati u vlastitom angažmanu.

Kod ovakve proslave je potrebno da klinci cijelo vrijeme budu u pratnji odraslih osoba, u slučaju kiše ili lošeg vremena program se može prilagoditi tako da nema potrebe za otkazivanjem proslave. Redoslijed proslave je sljedeći: okupljanje na ulazu zološkog vrta, gdje klince dočekaju edukatori.

Mlađa djeca moraju oblačiti rođendanske kute, a starija kape kako bi bili uočljivi u svakom trenutku da se ne bi izgubili. Uz vodstvo edukatora u kratkom obilasku Zoo vrta posvećuje se pažnja onoj životinjskoj skupini koju slavljenik odabere kao temu. Uz edukativne igre, kvizove znanja, likovne radionice djeci neće biti dosadno niti naporno.

Teme mogu biti zmije, sisavci, ptice za djecu od 5 do 7 godina, a za djecu od 8 godina pa nadalje imaju teme poput Afrike, sisavci, zmije, beskralježnjaci. Dakle, sve što Vi morate napraviti su pozivnice i neka klinci uživaju u životinjskom svijetu. Ovakva proslava je nešto što morate priuštiti svome mališanu ako još do sada niste.

Uz dobru zabavu i edukativni i kvalitetan sadržaj ovakva rođendanska proslava je odličan izbor. Ako imate želju da klinci imaju tortu, slastice, grickalice piće i sl. Unutar Zološkog vrta postoji Zoo-Caffe gdje se sve može organizirati. Preporučljivo je napraviti rezervaciju barem dva mjeseca prije ako ne i ranije, kako bi se sve stiglo organizirati.

Cijena za 10 djece iznosi 600 kn, dok za svako dodatno dijete iznosi 30 kn.


Preporuka:

Let balonom - Čarobno iskustvo koje barem jednom u životu morate probati. E pa stigao je taj dan :)

Postani pilot - Sva istraživanja slažu se u jednome. Pilot je najcool zanimanje u svemiru. Postani pilot na jedan dan

Postani pastir - Zrmanja, pastiri, koze, prekrasna priroda, domaća klopa, sir, ma čista uživancija...

Poklonite ružu - Poklonite joj samo njenu jedinstvenu ružu, koju može posaditi i gledati kako raste...

Za mamu i bebu - Drage mame pravo je vrijeme da počnete trenirati i opet se vratite u formu.

Personalizirana bajka