Rodjendani-ideje.com

proslava rođendana, ideje i savjeti

Font Size

SCREEN

Profile

Layout

Menu Style

Cpanel

 

Proslava na plaži - tematski dječji rođendan

Proslava rođendana na plažiOrganiziranje rođendanske proslave zna biti jako zabavno, no ponekad je teško dosjetiti se jedinstvene rođendanske teme i tematske proslave rođendana. Ako tražite cool temu za rođendan Vaše curice jeste li razmišljali da joj priredite temu "rođendanska proslava na plaži". Ne trebate živjeti nigdje blizu plaže kako bi mogli napraviti ovakvu temu. Napravite fora pozivnice uz pomoć računala i programa za uređenje slika i sl. dodajte palmu, sunce, pijesak...


U pozivnici mora pisati da svi gosti moraju doći u kupaćim kostimima, naravno ispod odjeće, čak i ako je zima. Ako je hladan dan slobodno pojačajte grijanje kako bi mališanima bilo toplo. Svakom gostu dodijelite torbu za plažu kada stignu na rođendansku proslavu.

Što se dekoracije tiče, zaboravite na stolice već postavite ručnike za plažu, napušite balone i razbacajte ih po sobi. Postavljajte postere sa plažama, palmama, valovima, u dućanima potražite palme na napuhavanje i ostale dekoracije poput lopte za odbojku na pijesku i sl. Pomoću kartona napravite veliko žuto sunce i objesite ga na strop.

Muzika glazba je obavezna na ovakvoj proslavi, pustite ih Beach Boys-e i Hawaii muziku ili jednostavno prepustite klincima izbor. Hranu poslužite u piknik stilu, pripremite košarice pune mini sendviča, voća, sokova i grickalica. Također možete napraviti roštilj jelo ako imate tu mogućnost.

Posavjetujte se sa svojom slastičarnom vezano za tortu, neka bude i torta u stilu teme. Ako imate vremena i želje možete tortu i sami kod kuće napraviti. Počistite sobu od lomljivih i opasnih stvari za klince kako bi mogli igrati odbojku sa loptom na napuhavanje. Ako vrijeme to dopušta i lijepo je onda preselite svo slavlje vani na dvorište.

Uzmite bazen na napuhavanje i napunite ga pijeskom kako bi klinci dobili dojam plaže. Također ako imate još jedan bazen viška, njega napunite vodom da se djeca mogu osvježiti, ali uz nadzor odrasle osobe. Tokom proslave slikajte što više možete kako bi stvorili što ljepši foto album. Napravite kopije slike te ih pošaljite gostima nakon rođendanske proslave.

Kako bi gostima proslava ostala u što ljepšem sjećanju na odlasku im dajte male poklončiće kao znak zahvalnosti što su prisustvovali rođendanskoj proslavi. U obližnjoj trgovini kupite plastične kantice i lopatice, sunčane naočale i mini bočice kreme za sunčanje, školjkice, pješčane igračkice i sl. te ih podijelite gostima.

Te naravno nikako ne zaboravite na rođendanska pjesma te uključiti sve goste u pjesmu. Ako nemate ideje -aktivnosti na rođendanu

Mali gosti će biti oduševljeni sa poklonima, pogotovo kada će ići na pravu plažu.


Preporuka:

Let balonom - Čarobno iskustvo koje barem jednom u životu morate probati. E pa stigao je taj dan :)

Postani pilot - Sva istraživanja slažu se u jednome. Pilot je najcool zanimanje u svemiru. Postani pilot na jedan dan

Postani pastir - Zrmanja, pastiri, koze, prekrasna priroda, domaća klopa, sir, ma čista uživancija...

Poklonite ružu - Poklonite joj samo njenu jedinstvenu ružu, koju može posaditi i gledati kako raste...

Za mamu i bebu - Drage mame pravo je vrijeme da počnete trenirati i opet se vratite u formu.

Personalizirana bajka