Rodjendani-ideje.com

proslava rođendana, ideje i savjeti

Font Size

SCREEN

Profile

Layout

Menu Style

Cpanel

 

Vrtić proslava dječjeg rođendana

Proslava dječjeg rođendana u vrtićuAko imate mališana koji još ide u vrtić bilo bi Vam idealno da onda tamo i proslavi svoj rođendan. U gomili klinaca koje ponekad ne možete sve smjestiti doma, ovo je super način da svi budu pozvani, a Vaš stan/kuća i dalje blistava. Dakle, trebate se dogovoriti sa tetama u vrtiću što bi bilo najbolje ponijeti kako bi se klinici mogli bezbrižno zabaviti.


Trebati će Vam grickalice, slatkiši, sokići, i nešto igračaka, dekoracije za proslavu rođendana, rođendanska torta za djecu, ukrasi za rođendan, svjećice za tortu.  Zamolite tete u vrtiću da ukrase prostoriju u kojoj će se slaviti sa šarenim balonima, vrpcama, trakicama, šljokicama i sl. Ponesite kolaž papire kako bi se djeca mogla zabavljati, crtati, lijepiti, kako bi imali što kreativniji dan.

Slobodno posudite neke crtane filmove koje klinci vole te se dogovorite sa tetama kada ih mogu tokom dana pogledati. Oslobodite stol gdje će biti poslužene slane grickalice, bomboni, razne slastice, keksići i sokići. Možda bi Vam najlakše bilo kupiti one male sokiće u tetrapaku koji imaju slamčice, zgodniji se i klinci ih vole.

Također možete donijeti tortu koja se može poslužiti nakon ručka kako bi klinci mogli bezbrižno sa punim trbuščićima odmoriti. Nakon spavanja neka pogledaju crtiće koje ste im donijeli, naravno ujutro će se igrati sa kolažem, šljokicama i sl. Isto tako možete napraviti za svakog klinca mini paketić koji mogu ponijeti doma sa sobom.

Donesite vodene boje, tempere kako bi klincima bilo što ljepše i da im dan završi sam osmijehom na licu. Raspitajte se da li ima djece koja su alergična na neke od namirnica kako bi znali što možete ponijeti. a što izostaviti. Nemojte zaboraviti rođendanske kapice i zviždaljke, jer kakav je to rođendan ako nemate sve što Vaše klince veseli.

Ako imate novaca, unajmite mađioničara ili klauna za rođendan kako bi klinci imali "show" u kojem će uživati, također se možete dogovoriti sa tetama da ih odvedu u kazalište na predstavu (o Vaš trošak naravno).


Preporuka:

Let balonom - Čarobno iskustvo koje barem jednom u životu morate probati. E pa stigao je taj dan :)

Postani pilot - Sva istraživanja slažu se u jednome. Pilot je najcool zanimanje u svemiru. Postani pilot na jedan dan

Postani pastir - Zrmanja, pastiri, koze, prekrasna priroda, domaća klopa, sir, ma čista uživancija...

Poklonite ružu - Poklonite joj samo njenu jedinstvenu ružu, koju može posaditi i gledati kako raste...

Za mamu i bebu - Drage mame pravo je vrijeme da počnete trenirati i opet se vratite u formu.

Personalizirana bajka