Rodjendani-ideje.com

proslava rođendana, ideje i savjeti

Font Size

SCREEN

Profile

Layout

Menu Style

Cpanel

 

Peti rođendan dečki proslava - kako

Proslava petog rođendana za dečkeZa proslavu rođendana vašeg petogodišnjaka svakako trebate njega uključiti u sam proces planiranja. Dovoljno je star da zna što želi tako da će i vama kao roditelju biti znatno lakše. Pustite da odabere temu koju on želi, najdraži crtić, priča, strpi, serija i sl. Uključite ga u izradu pozivnica koje će biti podijeljene, te u svu dekoraciju prostora za proslavu rođendana koja će biti postavljena.


Bit će  mu veliki gušt slagati plastične tanjure, čaše, salvete, naravno da sve od toga mora bit u stilu njegove teme koju je odabrao. Neka vam kaže kakvu bi tortu za dječji rođenadan htio, kolače, grickalice. Pokušajte mu udovoljiti po tim pitanjima jer to je velik dan za njega, jednako kao i za vas.

Neka odluči koliko će prijatelja pozvati, napravite igru koja će se bazirati na "lov na blago" nema ničeg uzbudljivijeg od skrivenog blaga za petogodišnjaka. Pustite da im mašta proradi, možda da im prije same igre pročitate priču vezanu za skriveno blago kako bi ih još više zainteresirali.

Oni će se dobro zabaviti, a vi će te se odlično osjećati zbog toga što ste pridonjeli svemu tome. Vaš mališan će vam biti jako zahvalan ako mu ispunite sve njegove želje, naravno imajte granicu, i određeni prag tolerancije ipak ste vi roditelj.


Preporuka:

Let balonom - Čarobno iskustvo koje barem jednom u životu morate probati. E pa stigao je taj dan :)

Postani pilot - Sva istraživanja slažu se u jednome. Pilot je najcool zanimanje u svemiru. Postani pilot na jedan dan

Postani pastir - Zrmanja, pastiri, koze, prekrasna priroda, domaća klopa, sir, ma čista uživancija...

Poklonite ružu - Poklonite joj samo njenu jedinstvenu ružu, koju može posaditi i gledati kako raste...

Za mamu i bebu - Drage mame pravo je vrijeme da počnete trenirati i opet se vratite u formu.

Personalizirana bajka