Rodjendani-ideje.com

proslava rođendana, ideje i savjeti

Font Size

SCREEN

Profile

Layout

Menu Style

Cpanel

 

Proslava rođendana pod šatorom na otvorenom

Proslava dječjeg rođendana pod šatorom na dvorištuAko imate dvorište, nije bitno veliko ili malo, već samo da ga imate tada ga možete i iskoristiti. Zašto ove godine rođendanska proslava ne bi bila na dvorištu? Podignete šatore u dvorištu i eto mjesta za odličnu rođendansku proslavu. Šator neka bude šarenih boja ili neka dijete izrazi želju koju boju želi.

Nema potrebe da veličina šatora bude kao na svadbama, već tek toliko da se klinci imaju gdje za stisnuti. Unutra položite stolove/klupe, stolice/klupice, poseban stol za poklone, poseban za piće, i poseban za jelo.


Također možete i napraviti temu kampiranja ako imate spavaonice u šatoru kako bi sva djeca mogla prespavati. Potrebno vam je puno sokova, grickalica, slastice i rođendanska torta se nikako ne smije zaboraviti, naravno. Ako nemate vremena za pripremu hrane, uzmite catering kako se ne bi mučili. Svaki catering u svojoj ponudi ima "finger food" koji je kao stvoren za klince, taman da mogu jesti rukama.

Naravno, neka prilagode sastojke zbog djece jer ne mogu baš jesti isto kao odrasli, kako ne bi bilo ljutih umaka i gorkih namirnica.. Također ako ste u dobroj financijskoj situaciji slobodno si uzmite tu slobodu da iznajmite ponija ili magarce, klinci to vole. Iznajmite mađioničara ili  klauna neka zabavljaju djecu.

Ako imate bazen na napuhavanje za klince, napunite ga i neka se djeca osvježe, ali pod nadzorom odrasle osobe, naravno. Sve ovo osim (magarca i ponija) možete primijeniti i u unutrašnjosti Vaše kuće u slučaju da je zima, kiša, snijeg padaju i sl. Iako je ovo veće zadovoljstvo slaviti na otvorenom jer efektnije izgleda, bilo bi tužno kada bi takvo nešto što je namijenjeno za vanjsku uporabu iskoristili u zatvorenom prostoru.

Dakle, nabavite šator-postavite ga, nabavite sve potrebne namirnice za jelo i piće, animatore, životinjice i to je sve što Vam treba da bi Vaš mališan imao nezaboravnu rođendansku proslavu.


Preporuka:

Let balonom - Čarobno iskustvo koje barem jednom u životu morate probati. E pa stigao je taj dan :)

Postani pilot - Sva istraživanja slažu se u jednome. Pilot je najcool zanimanje u svemiru. Postani pilot na jedan dan

Postani pastir - Zrmanja, pastiri, koze, prekrasna priroda, domaća klopa, sir, ma čista uživancija...

Poklonite ružu - Poklonite joj samo njenu jedinstvenu ružu, koju može posaditi i gledati kako raste...

Za mamu i bebu - Drage mame pravo je vrijeme da počnete trenirati i opet se vratite u formu.

Personalizirana bajka