Rodjendani-ideje.com

proslava rođendana, ideje i savjeti

Font Size

SCREEN

Profile

Layout

Menu Style

Cpanel

 

Proslava dječjeg rođendana u McDonald's u

18. Prosalva rođendana u Mc Donalds- uSa sigurnošću se može reći da je proslava dječjeg rođendana jedan od najljepših doživljaja bilo kojeg djeteta. Kada smo odrasli, čak se onda sjetimo prekrasnih trenutaka kada smo uz slavljeničku rođendansku tortu, najomiljeniji obrok, veselje i smijehu proslavili svoj rođendan sa svojim prijateljima.Ako Vam dijete još nije imalo rođendansku proslavu u Mc-donald'su tada Vam moramo reći da su njihovi rođendani uistinu posebni te da jednostavno morate svom mališanu to priuštiti. Imaju poseban prostor za rođendansku zabavu u sklopu svojih restorana, možete odabrati željenu kombinaciju Happy Meal obroka za svog mališana.

Ovaj način proslave je odličan i za roditelje zbog činjenice da ne morate kasnije spremati stan/kuću, ne morate brinuti o hrani, piću, slasticama, grickalicama, torti i sl. Svako dijete će se sjećati proslave u Mc-donald'su, ako niste u najboljoj financijskoj situaciji možete mirne duše spavati, jer Mc-donald's nije veliko novčano opterećenje za Vaše novčanike.

Proslava u Mc-donald'su obuhvaća, rođendansku tortu, poseban poklon za slavljenika/slavljenicu i Happy Meal obrok po izboru za svakog klinca. Igre za rođendan i zajedničko druženje je prilagođeno svakom uzrastu klinaca te ih vode posebno educirane hostese/animatori s kojima se bez problema možete sve oko rođendana dogovoriti.

Na Vama je da pronađete najbliži Mc-donald's restoran i napravite rezervaciju za Vašeg slavljenika/slavljenicu. Pozivnice preuzimate u Mc-donald'su te se dogovorite sve na licu mjesta. Uvjeravamo Vas da će ovakva proslava dječjeg rođendana Vašeg mališana biti odličan odabir.

Uz dobru i kvalitetnu hranu te broj igara i zanimacija, djeca će imati nezaboravan provod kojeg će se rado sjetiti, a htjeti i ponoviti. Nema ništa ljepše nego kada je Vaš mališan nasmijan, sretan i zadovoljan, a uz Mc-donald's odličan tim sigurno nećete požaliti.


Preporuka:

Let balonom - Čarobno iskustvo koje barem jednom u životu morate probati. E pa stigao je taj dan :)

Postani pilot - Sva istraživanja slažu se u jednome. Pilot je najcool zanimanje u svemiru. Postani pilot na jedan dan

Postani pastir - Zrmanja, pastiri, koze, prekrasna priroda, domaća klopa, sir, ma čista uživancija...

Poklonite ružu - Poklonite joj samo njenu jedinstvenu ružu, koju može posaditi i gledati kako raste...

Za mamu i bebu - Drage mame pravo je vrijeme da počnete trenirati i opet se vratite u formu.

Personalizirana bajka