Rodjendani-ideje.com

proslava rođendana, ideje i savjeti

Font Size

SCREEN

Profile

Layout

Menu Style

Cpanel

 

Klaun za rođendan - kako ga pronaći ili odglumiti

Klaun za dječji rođendanaAko ne znate kako zabaviti svog mališana i njegove prijatelje na rođendanskoj proslavi, onda unajmite klauna. Sigurno se pitate zašto?, e pa vidite klauni su ljudi koji su obučeni da nasmijavaju ljude općenito, a pogotovo klince. Sa njima Vam nikad ne može biti dosadno jer uvijek imaju nešto što će Vas do suza nasmijati.


Trikovi od cvjetova koji špricaju vodu, oblikovanje balona u životinje, pa sve do njihove prevelike odjeće i ogromnih cipela kojima se jednostavno ne možete ne nasmijati. Veliki crveni nos i blesav smijeh te glupiranje su odlike pravog klauna. Uvijek su vedri, veseli, nasmijani, šareni. Svakako je moguće iznajmiti klauna u specijaliziranim igraonicama ili oglasima preko interneta.

Kao što smo rekli i odrasli ga mogu gledati, no više je namijenjen za djecu od 3 godine starosti pa nadalje, ili do teen godina kada im je apsolutno svejedno da li ih klaun zabavlja ili Vi. Bitno je da imaju džeparac. Ovo može biti vrlo edukativno za klince, šaljivo ima dosta interakcije  (što je dobro za razvoj komunikacije) i ima mnoštvo šarenila što klinci obožavaju.

Cijene variraju te ovise o tome iz koje igraonice klaun dolazi? Koliko dugo će zabavljati klince? A na kraju ipak nudi savršen provod uz puno smijeha, trikova, šala  što ni jedno dijete neće zaboraviti.  Priuštite svojem mališanu nezaboravnu zabavu i proslavu rođendana uz mnoštvo smijeha i veselja sa dobrim klaunom.


Preporuka:

Let balonom - Čarobno iskustvo koje barem jednom u životu morate probati. E pa stigao je taj dan :)

Postani pilot - Sva istraživanja slažu se u jednome. Pilot je najcool zanimanje u svemiru. Postani pilot na jedan dan

Postani pastir - Zrmanja, pastiri, koze, prekrasna priroda, domaća klopa, sir, ma čista uživancija...

Poklonite ružu - Poklonite joj samo njenu jedinstvenu ružu, koju može posaditi i gledati kako raste...

Za mamu i bebu - Drage mame pravo je vrijeme da počnete trenirati i opet se vratite u formu.

Personalizirana bajka