Rodjendani-ideje.com

proslava rođendana, ideje i savjeti

Font Size

SCREEN

Profile

Layout

Menu Style

Cpanel

 

Jeftina proslava dječjeg rođendana- kako ne potrošiti mnogo novca

Jeftina proslava dječjeg rođendanaDanas u većini slučajeva je dosta skupo slaviti rođendan. Dekoracija, hrana, piće, slastice, torta i dr. su samo neki od izdataka. No, zašto ne bi napravili odličnu i pristojnu proslavu sa malo uloženog novaca? Vrlo je jednostavno, trebate paziti na sljedeće stvari: Dekoracija nije toliko bitna iako svaki roditelj misli da je, klincima stvarno nije. Oni niti ne gledaju kako je uređen prostor već im je na pameti kako se što bolje zabaviti.


Dakle skupa dekoracija nema smisla, dovoljno vam je nešto ukrasa za proslavu rođendana, balona, vrpca i to je to. Hranu za dječji rođendan ne trebate posebno pripremati jer klinci na proslavama jedu grickalice, bombone a ne neku konkretnu hranu.

Zašto plaćati skupu tortu u nekoj slastičarni kada za puno manje novaca s više kreativnopsti možete i sami napraviti, torta za dječji rođendan  klincima nije bitan izgled već da je puno čokolade ili bilo kojeg slatkog ekstrakta u rođendanskoj torti.

Unajmljivanje klauna za rođendan  da bi vam zabavio djecu također možete izbjeći, djeca se najbolje zabavljaju sama. Ako imate dvorište na kojim se mogu igrati, napravite proslavu tamo. Nabavite ili neka si djeca ponesu od doma pištolje na vodu, te neka se zabavljaju.

Ne trebate kupovati nikakve skupe igre, već im dajte neke društvene u kojima mogu uživati, te koje nisu preskupe za vaš budžet. U svakom slučaju planiranje proslave je vrlo jednostavno, sve što trebate je odrediti si budžet i ne prekoračiti ga. Vjerujte djeci je tako svejedno da li će piti iz skupih čaša, jesti iz bakinog skupog porculanskog tanjura, ili će te im dati plastično ili parpirnato posuđe sa uzorcima najdražih likova iz crtića. Pogledajte i ideje - tematski rođendani


Preporuka:

Let balonom - Čarobno iskustvo koje barem jednom u životu morate probati. E pa stigao je taj dan :)

Postani pilot - Sva istraživanja slažu se u jednome. Pilot je najcool zanimanje u svemiru. Postani pilot na jedan dan

Postani pastir - Zrmanja, pastiri, koze, prekrasna priroda, domaća klopa, sir, ma čista uživancija...

Poklonite ružu - Poklonite joj samo njenu jedinstvenu ružu, koju može posaditi i gledati kako raste...

Za mamu i bebu - Drage mame pravo je vrijeme da počnete trenirati i opet se vratite u formu.

Personalizirana bajka