Rodjendani-ideje.com

proslava rođendana, ideje i savjeti

Font Size

SCREEN

Profile

Layout

Menu Style

Cpanel

 

Igraonice proslava dječjih rođendana kako gdje

Igraonice proslava dječjeg rođendanaAko nemate mjesta kako bi ugostili goste Vašeg slavljenika/slavljenice onda bi možda bilo dobro da razmislite o tome da proslavu rođendana organizirate  u dječjoj igraonici. Naime, tamo se djeca jako dobro provode te imaju stalan nadzor odrasle osobe/animatora a možda imaju i klauna. Cijene su ponekad biti dosta visoke ovisno o broj gostiju koji će doći i o tome što slavljenik traži.


S obzirom da je riječ o specijaliziranim igraonicama ne morate brinuti o stvarima kao: slatkiši, grickalice, sokovi, torta i sl. Sve je to uračunato u cijenu ponude svake igraonice. Dakle, Vaš zadatak je samo da klince dopremite do odredišta zabave. Igre za rođendan

Tamo imaju razne aktivnosti od crtanja, plesanje igranje raznim igara, pričanje priča i sl.  Neke igraonice imaju čak i bazene sa toboganima napunjenim plastičnim lopticama što klinci vole. Ako želite izbjeći nered u kući/stanu i veliko opterećenje oko cijele organizacije tada Vam je ovo stvarno najbolji izbor jer postoje ljudi koji to sve mogu napraviti umjesto Vas.

Od planiranja redoslijeda aktivnosti, druženja, klopanja i posluživanja klope, eventualno valja pripaziti i upozoriti animatore ako koje dijete ima alergiju na neke namirnice i sl, kako ne bi bilo neugodnog iznenađenja. Dosta klinaca vole igraonice jer im pružaju svakakvu vrstu zabave te nisu ograničeni, kao što bi možda doma bili.

U domu ipak treba paziti da se nešto ne razbije,  ne pokvari da se dijete ne ozljedi dok u igraonicama je sve složeno tako da nema neke opasnosti niti rizika od opasnosti općenito. Djeca se mogu bezbrižno igrati ne razmišljajući o ružnim stvarima koje bi se mogle dogoditi.

Trajanje proslave rođendana u igraonicama obično traje po par sati poslije podne, te za to vrijeme roditelji mogu obavljati stvari koje bi inače morali preskočiti s obzirom da bi trebali čuvati mališane. Za stariju djece je možda bolja ideja proslava rođendana , paintball dječji rođendanrođendan u McDonaldsu ili nekoj pizzeriji uz nadzor jednog roditelja.


Preporuka:

Let balonom - Čarobno iskustvo koje barem jednom u životu morate probati. E pa stigao je taj dan :)

Postani pilot - Sva istraživanja slažu se u jednome. Pilot je najcool zanimanje u svemiru. Postani pilot na jedan dan

Postani pastir - Zrmanja, pastiri, koze, prekrasna priroda, domaća klopa, sir, ma čista uživancija...

Poklonite ružu - Poklonite joj samo njenu jedinstvenu ružu, koju može posaditi i gledati kako raste...

Za mamu i bebu - Drage mame pravo je vrijeme da počnete trenirati i opet se vratite u formu.

Personalizirana bajka