Rodjendani-ideje.com

proslava rođendana, ideje i savjeti

Font Size

SCREEN

Profile

Layout

Menu Style

Cpanel

 

Facepainting proslava rođendana - kako

oslikavanje licaSvako dijete se voli zamaskirati u nešto što vole, bilo to nekog superjunaka, životinju ili nešto treće. Omogućite svom djetetu rođendansku proslavu gdje svatko dijete (ili odrasla osoba) se može oslikati u nešto što su oduvijek željeli. Riječ je o Facepainting rođendanskoj zabavi.


Za oslikavanje lica možete unajmiti profesionalce koji će to raditi za vas, ili ako ste dovoljno spretni i sigurni u svoje vještine, možete i vi oslikavati lica djece, kao i odraslih. U slučaju da se odlučite za vlastoručno oslikavanje lica, potrebne su vam boje za oslikavanje koje su kvalitetne i neće škoditi djeci. Također je potrebno gledati da boje koje uzimate je moguće lako ukloniti sa sapunom i vodom, kako ne bi nakon rođendanske zabave ostali tragovi boje na licu.

Dogovorite se sa svojim djetetom koja će biti tema oslikavanja, ili ćete svakome naslikati na licu nešto što oni žele. Ako se odlučite za neku temu, ona može biti što vam god padne na pamet. Možete djecu oslikati u stilu životinja da izgledaju kao psi, mačke, tigrovi, dinosauri ili bilo koja od tisuća vrsta životinja. Možete ih oslikati u gusare, indijance ili princeze. Možda bi vaše dijete željelo da svi budu oslikani kao superheroji i zlikovci poput Spidermana, Batmana i jokera, ili kao likovi iz nekog omiljenog crtanog filma.

Oslikavanje lica nije dugotrajan posao, te ovisno o vašoj spretnosti i vještini, može trajati od nekoliko minuta do petnaestak minuta za oslikavanje jednog lica. To vrijeme također ovisi i o kompleksnosti slike koju želite nacrtati. Ako imate veću rođendansku zabavu s više djece, probajte naći još nekoliko osoba koje će oslikavati djecu s vama kako se vi ne bi ste umorili i kako djeca ne bi morala previše čekati da dođu na red. Također je korisno imati visoke stolice za djecu na kojima će sjediti dok ih oslikavate kako ne bi ste dobili bolove u leđima zbog saginjanja.

Neke od alternativa oslikavanja lica bi bile airbrush oslikavanje i umjetne tetovaže. Airbrush oslikavanje se radi uz pomoć šablona koje se prislone uz dio tijela, te bojama u spreju. Umjetne tetovaže se nanose na tijelo uz pomoć vode te mogu trajati nekoliko tjedana prije nego izblijede i nestanu.

Za koju god opciju se odlučili za oslikavanje lica, sigurno nećete pogriješiti, te time ćete pružiti sate zabave svojoj djeci ali i drugim odraslima. Zabavite se svi zajedno na Facepainting proslavama.


Preporuka:

Let balonom - Čarobno iskustvo koje barem jednom u životu morate probati. E pa stigao je taj dan :)

Postani pilot - Sva istraživanja slažu se u jednome. Pilot je najcool zanimanje u svemiru. Postani pilot na jedan dan

Postani pastir - Zrmanja, pastiri, koze, prekrasna priroda, domaća klopa, sir, ma čista uživancija...

Poklonite ružu - Poklonite joj samo njenu jedinstvenu ružu, koju može posaditi i gledati kako raste...

Za mamu i bebu - Drage mame pravo je vrijeme da počnete trenirati i opet se vratite u formu.

Personalizirana bajka